Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Cei doi tineri din Botosani blocati de viscol in Bucegi au fost salvati de salvamontisti

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cei doi tineri din Botosani blocati de viscol in Bucegi au fost salvati de salvamontisti

Salvamontistii din statiunea Busteni au ajuns, vineri seara, in urma unei actiuni care a durat trei ore, la cei doi turisti ramasi blocati in apropierea Varfului Omu din Masivul Bucegi si au inceput coborarea catre statiune impreuna cu cei doi. Niciunul nu a avurt nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Botosani, blocati de viscol in Bucegi. Echipele de salvamotisti intervin de urgenta

Actiune contra timp a echipelor de salvamontisti din Bucegei. Doi tineri, un barbat si o femeie, din Botosani, au cerut ajutor dupa ce au ramas blocati pe traseu in apropiere de Varful Omu, la o altitudine de aproximativ 2000 de metri.

Doi tineri s-au sinucis pe o insula din Grecia, intr-un ritual satanic

Doi tineri au fost gasiti morti intr-o locuinta de pe insula elena Kefalonia, iar autoritatile cred ca acestia si-au pus capat zilelor intr-un ritual satanic, noteaza Daily Mirror. Lilia.

Printul Harry si Meghan Markle, Revelion romantic la Nisa. Cum au petrecut cei doi

Printul Harry si Meghan Markle si-au petrecut Revelionul in doi pe Riviera franceza, la Nisa. Cei doi au calatorit cu avionul si s-au imbarcat primii pentru a nu fi vazuti de ceilalti.

FCSB isi asigura viitorul. Doi tineri jucatori au semnat contractele

Chiar daca nu a realizat pana la aceasta ora niciun transfer in perioada de iarna, cu exceptia lui Olimpiu Morutan, dar care se va alatura lotului abia din vara, FCSB le-a pus pe masa contracte la doi dintre tinerii de viitor ai echipei.

Au fost gasiti mirii romani cautati de americanul care i-a fotografiat in 1981, la cununie. Cei doi sunt impreuna si astazi

Perechea care s-a casatorit in iulie 1981 la Biserica Stavropoleos din Bucuresti a fost identificata cu ajutorul internautilor. Mirii traiesc in Bucuresti si sunt impreuna si astazi.

Se pregatea sa-si ceara iubita de sotie, cand a aflat ceva cumplit despre ea. Dupa un an, cei doi au spus totusi Da, dar dupa 18 ore, barbatul avea sa traiasca un adevarat cosmar (FOTO)

Se cunoscusera in timpul unor lectii de dans, in luna mai a anului 2015, iar de atunci au devenit inseparabili. Se iubeau intens, asa ca dupa mai bine de un an, David Mosher din Connecticut s-a decis.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )