Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doi tineri din Marea Britanie au pescuit o valiza in care se aflau o arma cu luneta si un pistol (FOTO)

B1 B1,
Doi tineri din Marea Britanie au pescuit o valiza in care se aflau o arma cu luneta si un pistol (FOTO)

Josh Cook si Alex Weller, doi tineri din Marea Britanie, au mers sa pescuiasca in Raul Tamisa. insa, in loc de pesti, ei au prins o valiza, relateaza Oxford Mail. Tinerii de 17 ani au simtit, la. continuă pe B1

Cum furau doi tineri cabluri de la firma pentru care lucrau

Este vorba despre doi tineri de 22, respectiv 32 de ani, care erau angajati la un subcontractor al firmei de la care furau. Cei doi scoteau din societatea comerciala cabluri de cupru pentru a capata un ban in plus. Au fost prinsi, iar acum sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Franta, SUA si Marea Britanie vor prezenta o rezolutie privind situatia din Siria in Consiliul de Securitate al ONU

Marea Britanie, Franta si Statele Unite vor prezenta in Consiliul de Securitate al ONU o rezolutie pe tema situatiei din Siria. Prezentarea rezolutiei vine dupa propunerea rusa privind arsenalul chimic sirian, .

Cameron: Marea Britanie a inventat aproape toate sporturile, televiziunea si chiar internetul

Premierul britanic David Cameron a laudat grandoarea tarii sale, ieri, la G20 din Sankt Petersburg, ca raspuns la declaratiile atribuite unui oficial rus, in opinia caruia Marea Britanie n-ar fi la urma urmei decat o insula mica, arata AFP.

Cameron raspunde Rusiei: Marea Britanie a inventat majoritatea sporturilor, televiziunea si chiar internetul

Premierul britanic David Cameron a laudat grandoarea tarii sale, vineri, la G20 din Sankt Petersburg, ca raspuns la declaratiile atribuite unui oficial rus, in opinia caruia Marea Britanie n-ar fi la urma urmei.

Marea Britanie ii va sanctiona pe cei care nu muncesc suficient ca sa-si sporeasca veniturile

Departamentul de Munca si Pensii al Marii Britanii va sanctiona un milion de muncitori britanici care castiga mai putin decat un salariu minim pentru ca nu muncesc suficient daca nu-si vor spori veniturile, informeaza cotidianul britanic The Guardian.

Tineri din Patarlagele, prinsi in timp ce pescuiau ilegal in raul Buzau

Duminica dimineata, doi tineri din orasul Patarlagele, in varsta de 31 si 27 de ani, care intinsesera plase monofilament in raul Buzau, au fost prinsi de un echipaj de patrulare politist-jandarm.

Marea Britanie: Printul Andrew, chestionat de politie in curtea Palatului Buckingham, la cateva zile dupa tentativa de jaf din palat

Printul Andrew a fost chestionat in gradinile Palatului Buckingham de politistii care au devenit mai activi odata cu intarirea securitatii, ca urmare a recentei tentative de jaf, potrivit politiei, relateaza AFP.

Marea Britanie: Printul Andrew a fost chestionat de politie in curtea Palatului Buckingham

Printul Andrew a fost chestionat in gradinile Palatului Buckingham de politistii care au devenit mai activi odata cu intarirea securitatii, ca urmare a recentei tentative de jaf, potrivit politiei, relateaza AFP.

Discurs violent la adresa Romaniei si Bulgariei: Traiesc ca animalele! Nu e de mirare ca vor veni in Marea Britanie

Romanii sunt din nou atacati de politicianul britanic Nigel Farage. De data aceasta, liderul partidului antieuropean UKIP, a declarat ca romanii si bulgarii traiesc la fel ca animalele. Cetatenii celor doua.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )