Libnet.ro
UNICEF

12:00

Marea Britanie: Printul Andrew, chestionat de politie in curtea Palatului Buckingham, la cateva zile dupa tentativa de jaf din palat

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Printul Andrew, chestionat de politie in curtea Palatului Buckingham, la cateva zile dupa tentativa de jaf din palat

Printul Andrew a fost chestionat in gradinile Palatului Buckingham de politistii care au devenit mai activi odata cu intarirea securitatii, ca urmare a recentei tentative de jaf, potrivit politiei, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Printul Andrew a fost chestionat de politie in curtea Palatului Buckingham

Printul Andrew a fost chestionat in gradinile Palatului Buckingham de politistii care au devenit mai activi odata cu intarirea securitatii, ca urmare a recentei tentative de jaf, potrivit politiei, relateaza AFP.

Cameron: Marea Britanie a inventat aproape toate sporturile, televiziunea si chiar internetul

Premierul britanic David Cameron a laudat grandoarea tarii sale, ieri, la G20 din Sankt Petersburg, ca raspuns la declaratiile atribuite unui oficial rus, in opinia caruia Marea Britanie n-ar fi la urma urmei decat o insula mica, arata AFP.

Cameron raspunde Rusiei: Marea Britanie a inventat majoritatea sporturilor, televiziunea si chiar internetul

Premierul britanic David Cameron a laudat grandoarea tarii sale, vineri, la G20 din Sankt Petersburg, ca raspuns la declaratiile atribuite unui oficial rus, in opinia caruia Marea Britanie n-ar fi la urma urmei.

SUA si Marea Britanie au spart codurile de securitate a sute de miloane de oameni

Agentiile de informatii din Statele Unite ale Americii si din Marea Britanie au dezvoltat tehnologia care sparge codurile de criptare ce protejeaza emailurile, conturile bancare si inregistrarile medicale a sute de milioane de oameni, potrivit ultimelor documente dezvaluite de informatorul Edward Snowden.

Marea Britanie, catalogata de Kremlin doar o insula mica, nimeni nu-i da atentie in cursul G20

Rusia ar fi catalogat Marea Britanie drept doar o insula mica, nimeni nu-i da atentie joi seara, in timp ce liderii lumii discutau in contradictoriu despre o interventie militara planuita impotriva regimului.

Accident in lant in Marea Britanie: Peste 200 de raniti si cel putin 100 de masini implicate in incident

Peste 130 de vehicule au fost implicate, joi, intr-un accident in lant pe un pod din Marea Britanie, fiind ranite peste 200 de persoane, informeaza BBC News. Accidentul, in care au fost implicate.

Un teatru romanesc din Marea Britanie, face crowdfunding pentru promovarea artistilor romani de la Londra

Immersive Theatre , teatru cu profil romanesc infiintat la Londra de regizorul Cristian Luchian si de actrita Anca Doczi, a lansat o campanie de crowdfunding care sa faciliteze colaborarea intre artistii romani ce locuiesc in Marea Britanie si.

Peste 100 de masini, implicate intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Marea Britanie

Opt persoane au fost ranite grav si alte 200 au fost ranite usor in urma unui accident petrecut pe o autostrada din Marea Britanie care a implicat cel putin 100 de masini. Motivul accidentului petrecut in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )