Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi tineri din Shanghai si-au vandut copiii pentru a-si cumapra iPhone-uri si pantofi de lux

B1 B1,
Doi tineri din Shanghai si-au vandut copiii pentru a-si cumapra iPhone-uri si pantofi de lux

Copii contra iPhone-uri, calculatoare si pantofi de lux. Un cuplu din China si-a vandut cei trei copii nou-nascuti pentru a-si putea cumpara aceste produse, transmite CNN. Femeia a fost eliberata pe. continuă pe B1

Un cuplu din Shanghai si-a vandut copiii pentru iPhone-uri si pantofi de lux

Un cuplu din Shanghai este acuzat ca si-ar fi vandut trei nou-nascuti, iar cu banii incasati si-ar fi cumparat telefoane mobile iPhone, computere si pantofi, sustin autoritatile chineze, potrivit CNN .

Strigator la cer. Un cuplu din China si-a vandut copilul pentru un iPhone

Un cuplu din China este acuzat ca si-a vandut fetita si a folosit o parte din bani pentru a-si cumpara un iPhone, scrie inquirer. net. Procurorii din Shanghai ii acuza pe cei doi tineri de trafic de persoane,.

Oamenii de stiinta din Shanghai au inventat primul bec din lume care emite semnal Wi-Fi

Un grup de oameni de stiinta din Shanghai a inventat primul bec din lume care emite semnal Wi-Fi, potrivit Daily Mail. Expertii Universitatii Fudan au prezentat primul bec care emite un semnal pe care l-au.

Piticul de sticla, adus in Romania de doi tineri cineasti din Constanta

J283;st283;d este numele Oscarului acordat la Festivalul de Film Sportiv de la Liberec Cehia, unde premiul special a revenit cuplului de cineasti Alina Cosmoiu si Bogdan Malciu din Constanta. Realizatorii au facut cheta pentru a ajunge in Cehia, unde filmul lor Life is Sport, Life is Love a fost premiat pentru a treia oara la un festival international.

Doi tineri au incercat sa fure carbune dintr-un tren. Unul a fost impuscat, al doilea a fost batut

Un tanar din Constanta a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat cu gloante de cauciuc de paznici in timp ce incerca sa fure carbune dintr-un tren de marfa in triajul Agigea, un al doilea tanar, prins de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )