Libnet.ro
UNICEF

15:30

Piticul de sticla, adus in Romania de doi tineri cineasti din Constanta

Adevărul Adevărul,
Piticul de sticla, adus in Romania de doi tineri cineasti din Constanta

J283;st283;d este numele Oscarului acordat la Festivalul de Film Sportiv de la Liberec Cehia, unde premiul special a revenit cuplului de cineasti Alina Cosmoiu si Bogdan Malciu din Constanta. Realizatorii au facut cheta pentru a ajunge in Cehia, unde filmul lor Life is Sport, Life is Love a fost premiat pentru a treia oara la un festival international. continuă pe Adevărul

Doi tineri au incercat sa fure carbune dintr-un tren. Unul a fost impuscat, al doilea a fost batut

Un tanar din Constanta a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat cu gloante de cauciuc de paznici in timp ce incerca sa fure carbune dintr-un tren de marfa in triajul Agigea, un al doilea tanar, prins de.

Doi tineri din Shanghai si-au vandut copiii pentru a-si cumapra iPhone-uri si pantofi de lux

Copii contra iPhone-uri, calculatoare si pantofi de lux. Un cuplu din China si-a vandut cei trei copii nou-nascuti pentru a-si putea cumpara aceste produse, transmite CNN. Femeia a fost eliberata pe.

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania solicita scuze publice din partea lui Cozmin Gusa pentru afirmatii antisemite

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA Romania) ii solicita lui Cozmin Gusa, actionar majoritar Realitatea Media, sa isi retraga, cu scuze publice, cateva afirmatii antisemite facute de acesta in data de 13 septembrie, intr-o interventie la postul de televiziune Realitatea TV.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )