Libnet.ro
UNICEF

05:30

Al doilea deces in judet din cauza gripei. Pacienta a fost transferata in 29 februarie la Bucuresti, unde a decedat doua zile mai tarziu

Adevărul Adevărul,
Al doilea deces in judet din cauza gripei. Pacienta a fost transferata in 29 februarie la Bucuresti, unde a decedat doua zile mai tarziu

Numarul pacientilor diagnosticati cu gripa a crescut la 58 in judet de la debutul sezonului 2015-2016, ieri inregistrandu-se al doilea deces, la un pacient de 42 de ani, in evidente cu boli cronice. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean a dublat numarul garzilor la sectia Boli Infectioase si a limitat programul de vizite dupa ce 7 pacienti au murit din cauza gripei

Spitalul Judetean a limitat programul de vizita la pacienti si a dublat numarul de medici si garzile la sectia Boli infectioase, dupa ce 7 din cei 16 bolnavi spitalizati cu gripa in luna februarie au murit. La momentul actual, in sectia ATI mai sunt internati 4 bolnavi, din cei confirmati pozitiv. Conducerea spitalului sustine in continuare ca este vorba despre gripa sezoniera, si nu porcina, asa cum s-a suspicionat in mediul public.

Continental face o rechemare pentru 500 de anvelope la care pot aparea probleme din cauza folosirii unui material necorespunzator in productie

Concernul german Continental a anuntat miercuri un program de inlocuire voluntara a anvelopelor care vizeaza aproximativ 500 de anvelope, din cauza utilizarii unui material necorespunzator in productie. Grupul nu a primit vreun raport de accident, insa a decis sa faca recall-ul pentru a inlatura orice risc. Anvelopele au fost produse in saptamanile 35 si 36 ale anului trecut, dar nu in Romania.

Morti dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor

Mortii din localitatea Fizes, din judetul Caras Severin sunt dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor. Drumurile din zona nu au mai fost reparate de peste 30 de ani, iar oamenii care locuiesc in cele 400.

Angajatii CFR s-ar putea sa isi primeasca salariile cu intarziere din cauza subventiilor, sindicatele fac miting in aprilie

Angajatii companiilor feroviare de stat CFR Calatori si CFR SA risca sa isi ia urmatoarele salarii cu intarziere, din cauza neacordarii la timp a subventiilor de catre stat, iar sindicatele feroviare intentioneaza sa organizeze un mare miting in.

Postasii ameninta cu proteste din cauza ca nu pot sa isi ia concediu de odihna

Sindicalistii din Posta Romana ameninta cu declansarea de proteste din cauza faptului ca nu pot sa-si ia concedii de odihna, ei solicitand modificarea unui articol din Codul Muncii care sa permita inlocuirea unor agenti pe perioada determinata, cea de.

Numarul total de copii spitalizati din cauza scaunelor diareice a ajuns la 92

Alti 11 copii care prezentau scaune diareice au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al pacientilor minori cu aceasta simptomatologie ajungand marti la 62, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului.

Un politician britanic indeamna la iesirea tarii sale din UE din cauza hotilor si violatorilor romani

Paul Holmes, un politician liberal-democrat britanic, a indemnat cetatenii sa voteze in favoarea iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, argumentand ca in tara au venit hoti si violatori romani, precum si jihadisti.

Grupul Provident se retrage din Slovacia, din cauza legislatiei

Grupul britanic Provident Financial, cea mai mare companie financiara non-bancara activa de pe piata din Slovacia, a decis sa paraseasca aceasta tara din cauza modificarii legislatiei, a declarat, luni, un purtator de cuvant al companiei, informeaza TASR.

Mii de persoane ar putea muri din cauza foametei in zonele asediate din Siria

Privarea fortata de hrana ar putea provoca mii de decese in zonele asediate din Siria, a declarat luni inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra 'ad Al Hussein, care a mai spus ca statele trebuie sa-si asume mai degraba responsabilitatea pentru protejarea refugiatilor, decat sa impuna restrictii inumane si nerealiste la frontiere, relateaza AFP si DPA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )