Libnet.ro
UNICEF

05:30

Numarul total de copii spitalizati din cauza scaunelor diareice a ajuns la 92

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Numarul total de copii spitalizati din cauza scaunelor diareice a ajuns la 92

Alti 11 copii care prezentau scaune diareice au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al pacientilor minori cu aceasta simptomatologie ajungand marti la 62, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului. continuă pe Ziarul Bursa

Ultimele informatii despre copiii cu sindrom hemolitic-uremic

Inspectorii au descoperit lactate cu EColi in Arges, dupa ce mai multe alimente au fost analizate. Bacteria a fost gasita intr-un lot de branza proaspata, fabricata de un producator local si atestat traditio.

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii.

Postasii ameninta cu proteste din cauza ca nu pot sa isi ia concediu de odihna

Sindicalistii din Posta Romana ameninta cu declansarea de proteste din cauza faptului ca nu pot sa-si ia concedii de odihna, ei solicitand modificarea unui articol din Codul Muncii care sa permita inlocuirea unor agenti pe perioada determinata, cea de.

Morti dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor

Mortii din localitatea Fizes, din judetul Caras Severin sunt dusi la groapa cu tractorul, din cauza noroaielor. Drumurile din zona nu au mai fost reparate de peste 30 de ani, iar oamenii care locuiesc in cele 400.

Trump este comparat cu Hitler de catre doi fosti presedinti mexicani, din cauza politicii sale antiimigratie

Trump este comparat cu Hitler de catre doi fosti presedinti mexicani, din cauza politicii sale antiimigratie .

Roger Federer, inca o luna de absenta din cauza operatiei la menisc - Va lipsi de la Indian Wells

Roger Federer a anuntat, pe pagina personala de Facebook, ca nu va participa la turneul de la Indian Wells. Numarul trei mondial a precizat ca nu este inca refacut dupa operatia la menisc de la inceputul lunii februarie, sustine Reuters.

Grupul Provident se retrage din Slovacia, din cauza legislatiei

Grupul britanic Provident Financial, cea mai mare companie financiara non-bancara activa de pe piata din Slovacia, a decis sa paraseasca aceasta tara din cauza modificarii legislatiei, a declarat, luni, un purtator de cuvant al companiei, informeaza TASR.

Mii de persoane ar putea muri din cauza foametei in zonele asediate din Siria

Privarea fortata de hrana ar putea provoca mii de decese in zonele asediate din Siria, a declarat luni inaltul Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, Zeid Ra 'ad Al Hussein, care a mai spus ca statele trebuie sa-si asume mai degraba responsabilitatea pentru protejarea refugiatilor, decat sa impuna restrictii inumane si nerealiste la frontiere, relateaza AFP si DPA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )