Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doina Pana, despre interventiile facute pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei

B1 B1,
Doina Pana, despre interventiile facute pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a explicat miercur seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre compania Holzindustrie Schweighofer care timp de mai. continuă pe B1

Doina Pana, despre interventiile facute pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a explicat miercur seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre compania Holzindustrie Schweighofer care timp de mai.

Doina Pana, despre presiunile care au existat pentru a impedica adoptarea unor reglementari: Am refuzat sa ma intalnesc cu ambasadorul Austriei (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, a vorbit miercuri seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre compania Holzindustrie Schweighofer care timp de mai.

Striblea, despre acuzatiile aduse de fostul ministru Doina Pana lui Iohannis: Presedintele ne-a promis o altfel de politica. Trebuie sa explice clar si punctual ce s-a intamplat

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Ea sustine ca Iohannis ar fi fost dezinformat de reprezentantii unor.

Doina Pana, fost ministru al Apelor si Padurilor: Modificarile Codului Silvic, trimise de Klaus Iohannis spre reexaminare in urma lobby-ului facut de compania austriaca Holzindustrie. / B1 Tv a titrat Primul dosar exploziv din mandatul lui Iohannis

Deputatul PSD Doina Pana, fost ministru delegat al Apelor si Padurilor in Guvernul Ponta si coinitiator al proiectului privind modificarea Codului Silvic, trimis luni spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis, sustine ca proiectul a fost retrimis de seful statului in Parlament pe fondul lobby-ului companiei austriece SC Holzindustrie Schweighofer SRL. Doina Pana a declarat la B1 Tv, la emisiunea Ultimul cuvant moderata de Catalin Striblea, ca lobby-istii companiei austriece au cautat-o in timpul mandatului sau de ministru in incercarea de a stabili o intalnire intre ministru si reprezentantii companiei, insa ea a refuzat. Doina Pana a acuzat faptul ca firmele mici romanesti sunt anihilate de giganti.

Doina Pana, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a retrimis Codul Silvic in Parlament. Fostul ministru: Consider ca a fost dezinformat (VIDEO)

Fostul ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Doina Pana i-a trimis o scrisoare sefului statului, dupa ce acesta a.

Diaconu, seful ANAF: Despre amenzile date pentru 100 de lei pentru care nu s-a emis bon va spun doar atat: nu exista o limita de la care evaziunea este acceptata

Tot aud marota cu Fiscul care se duce peste comerciantii mici si ii sufoca cu amenzi pentru cateva sute de lei incasate fara emiterea unui bon fiscal, in loc sa se duca in controale la marii evazionisti. E greu de inteles de ce se perpetueaza cu asiduitate aceasta idee, in conditiile in care ANAF a informat, nu o data, presa si opinia publica ca, in 2014, in primul an de activitate, Directia Antifrauda a inaintat organelor de ancheta peste 700 de sesizari penale cu o valoare a prejudiciilor de circa 780 milioane de euro. Si ca valoarea actelor de sesizare cu prejudiciu mai mare de 1 milion de euro a reprezentat 90% din totalul prejudiciilor, a declarat Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF, raspunzand unei intrebari HotNews. ro. Linia prioritara de actiune este data de instrumentarea cazurilor de frauda fiscala organizata, insa nu putem neglija mica evaziune. Pentru ca, adunate, toate aceste cazuri mici inseamna sute de milioane de euro care nu mai ajung la bugetul de stat. Si, apoi ne plangem ca nu sunt bani pentru scoli si spitale, a mai explicat Gelu Diaconu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )