Libnet.ro
UNICEF

05:00

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

B1 B1,
DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa. continuă pe B1

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici.

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat.

Unul dintre cei mai mari producatori americani de componente pentru industria auto are planuri de extindere in estul tarii

In parcul logistic Solo, de la Iasi, al omului de afaceri Bogdan Pitigoi, este in constructie o noua hala de productie. Spatiul va fi ocupat tot de americanii de la Lear Corporation, care detin deja mare parte din parc.

Unul dintre cei mai mari producatori americani de componente pentru industria auto se extinde in estul tarii

In parcul logistic Solo, de la Iasi, al omului de afaceri Bogdan Pitigoi, este in constructie o noua hala de productie. Spatiul va fi ocupat tot de americanii de la Lear Corporation, care detin deja mare parte din parc.

Tudose: Petre Daea este printre cei mai eficienti ministri. Este premiantul Europei

Premierul Mihai Tudose l-a laudat, luni, la Antena 3, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp, ceea ce il face unul dintre cei mai eficienti ministri si un premiant al Europei, in pofida aurei de gluma din jurul sau.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )