Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in sportul italian: Un mare fotbalist a incetat din viata

B1 B1,
Doliu in sportul italian: Un mare fotbalist a incetat din viata

Doliu in sportul italian. Fostul portar Giuliano Sarti a incetat din viata. Fostul sportiv avea 83 de ani si a murit in casa sa, dar nu a fost anuntata si cauza decesului. A murit. continuă pe B1

Doliu in Biserica Catolica: Episcopul de Nashville David Choby a incetat din viata la 70 de ani (FOTO)

Inalt Ierarhul David R. Choby, al 11-lea episcop al Diocezei Romano-Catolice din Nashville, a incetat din viata sambata noapte la 70 de ani, anunta The Tennessean. Episcopicul catolic era.

Unul dintre expertii de varf in lupta impotriva cancerului si presedinte al Universitatii Queens a incetat din viata

Profesorul Patrick Johnson, un expert renumit pentru lupta impotriva cancerului, a incetat duminica din viata in mod subit la doar 59 de ani. Acesta ocupa din 2014 functia de presedinte si vice-.

Drama in fotbalul mondial: Cheick Tiote, fotbalist cu peste 150 de meciuri in tricoul lui Newcastle, a incetat din viata la doar 30 de ani, dupa ce s-a prabusit in timpul unui antrenament

O noua tragedie loveste sportul mondial. Fotbalistul ivorian Cheick Tiote a murit luni dupa ce s-a prabusit in timpul unui antrenament pe care il sustinea in China unde era legitimat la formatia.

Drama in fotbalul mondial: Cheick Tiote, fotbalist cu peste 150 de meciuri in tricoul lui Newcastle, a incetat din viata la doar 30 de ani, dupa ce s-a prabusit in timpul unui antrenament (VIDEO)

O noua tragedie loveste sportul mondial. Fotbalistul ivorian Cheick Tiote a murit luni dupa ce s-a prabusit in timpul unui antrenament pe care il sustinea in China unde era legitimat la formatia.

Doliu in PSD! S-a stins din viata unul dintre cei mai vechi membri ai partidului

Social-democratul Gheorghe Dima, viceprimarul din Tatarusi, a decedat sambata noapte la varsta de 66 de ani, in urma unui atac cerebral, potrivit realitatea. net. Gheorghe Dima s-a stins din.

Doliu in lumea muzicii romanesti! Un mare cantaret s-a stins din viata la 58 de ani (VIDEO)

Octavian Bud, interpret si compozitor de folk, originar din Satul Mare, s-a stins din viata luni. Anuntul a fost facut pe Facebook, unde colegii si prietenii au lasat numeroase mesaje emotionante. Octavian.

Veste TRAGICA! S-a stins din viata EXCENTRICUL INVENTATOR al costumelor IMPERMEABILE (FOTO)

Jack O'Neill, omul care a inventat costumele impermeabile, a murit vineri. Americanul s-a stins din viata la 94 de ani, potrivitedition. cnn. com. O'Neill a murit in locuinta sa din Santa Cruz.

Doliu pentru Mariana Bitang. A murit mama fostului ei sot

Doliu pentru marea antrenoare a gimnasticii romanesti. Fosta soacra a incetat din viata. Mama lui Viorel Bitang, Magdalena, a murit, dupa cum fiul acesteia a anuntat pe pagina de Facebook. Viorel,.

Folkistul Octavian Bud a incetat din viata

Octavian Bud s-a facut remarcat pentru iubirea fata de muzica folk, pe care nu a incetat sa o cante si sa atraga noi adepti. Ultimul concert l-a avut pe 2 iunie, la Amara.

Ne iubim ca la inceput. Decizie uimitoare a unui fost mare fotbalist roman: S-a intors la fosta sotie la un an de la divort (FOTO)

Lucrurile merg cum nu se poate mai bine in viata personala a lui Bogdan Mara. Fostul fotbalist a decis sa se impace cu fosta sotie, la un an distanta, dupa ce au divortat. Paparazzi Cancan i-au.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )