Libnet.ro
UNICEF

09:30

Domnule presedinte, nu va atingeti de Gica Popescu, zeul in crampoane

Adevărul Adevărul,
Domnule presedinte, nu va atingeti de Gica Popescu, zeul in crampoane

Domnule presedinte, de ce sa-l gratiati pe Gica Popescu, si nu pe orice alt puscarias condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile? Sau pe orice alt puscarias condamnat pentru spalare de bani si evaziune fiscala? Sau pe fratii Becali? De ce oamenii sa fie egali in fata legii, dar in fata gratierii, nu?. continuă pe Adevărul

Grigore Cartianu, catre Traian Basescu: Domnule Presedinte, gratiati-l pe Gica Popescu!

Ziaristul Grigore Cartianu ii cere, printr-o scrisoare deschisa, presedintelui Traian Basescu, sa il gratieze pe Gica Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Domnule presedinte, va rog sa NU il gratiati pe Popescu!

Va cer, domnul presedinte, sa nu ingaduiti unui infractor, fie el chiar si fostul capitan al echipei nationale, sa se intoarca in societate inainte de a-si fi ispasit pedeapsa pentru faptele savarsite.

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: Nu voi semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la baza sportiva de la Mogosoaia, ca nu va semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu, condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, chiar daca fostii fotbalisti ai generatiei de aur se vor supara.

Razvan Burleanu comenteaza codamnarea lui Gica Popescu: Voi iesi sigur presedinte al FRF

Condamnarea cu inchisoare a lui Gica Popescu inseamna ca Baciul nu va mai candida maine la alegerile pentru presedintia FRF.

Burleanu impotriva petitiei de gratiere a lui Gica Popescu

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia initiata pentru gratierea lui Gica Popescu de catre presedintele Romaniei.

Balaci sustine gratierea lui Gica Popescu si il critica pe Burleanu

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci se declara in favoarea solutiei de gratiere a lui Gica Popescu si este neincrezator cand vine vorba despre Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )