Libnet.ro
UNICEF

07:00

Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter. continuă pe Hotnews

Trump denunta minciunile presei, la cateva ore de la intoarcerea in SUA

Presedintele american Donald Trump, care s-a intors in Statele Unite dupa primul sau turneu in strainatate, a denuntat din nou minciunile presei, intr-o serie de mesaje publicate duminica pe Twitter, relateaza Reuters.

UPDATE La NATO, Donald Trump denunta tarile care datoreaza Aliantei sume enorme de bani / Amenintarea ruseasca, printre prioritatile NATO

Presedintele Statelor Unite a denuntat joi virulent, de la Bruxelles, tarile membre ale NATO care nu isi respecta angajamentele financiare si datoreaza sume enorme de bani, scrie AFP.

La NATO, Donald Trump denunta tarile care datoreaza Aliantei sume enorme de bani / Amenintarea ruseasca, printre prioritatile NATO

Presedintele Statelor Unite a denuntat joi virulent, de la Bruxelles, tarile membre ale NATO care nu isi respecta angajamentele financiare si datoreaza sume enorme de bani, scrie AFP.

Care e singura aplicatie de pe telefonul lui Donald Trump

Donald Trump a starnit controverse foarte maripe perioada campaniei electorale iar nici dupa ce a fost ales nu s-a lasat mai prejos. Presedintele Statelor Unite ale Americii foloseste Twitter ca pe un mod principal de comunicarecu publicul sau, prezenta si reactiile sale pe reateaua de socializare fiindintens dezbatute. Pana in urma cu cateva luni, Donald [].

VIDEO Comportamentul lui Donald Trump la summitul NATO, interpretat de un expert in limbajul trupului

Donald Trump si-a continuat prima calatorie oficiala in strainatate, in calitate de presedinte al Statelor Unite, cu vizita la summitul NATO din capitala belgiana Bruxelles, oras despre care a afirmat in trecut ca este o gura de iad. Desi a apreciat primirea calduroasa, sederea sa la Bruxelles a fost marcata de cateva momente stanjenitoare, analizate de un expert in limbajul corpului.

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner, relateaza News. ro citand AFP.

Donald Trump s-a intors la Washington, unde scandalul legat de Rusia ii loveste cercul de apropiati

Dupa ce si-a petrecut mai bine de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a intors sambata seara la Casa Alba, unde criza provocata de ancheta privind legaturile echipei sale de campanie cu Rusia se adanceste.

Melania refuza mereu sa fie tinuta de mana in public de Donald Trump. Cum explica un expert acest lucru (VIDEO)

Melania si Donald Trump nu prea obisnuiesc sa se tina de mana in public si acest lucru a fost observat de toata lumea inca de la primele aparitii impreuna. Cei doi au aparut.

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )