Libnet.ro
UNICEF

08:00

Donald Trump va fi fotografiat in urmatorii patru ani de O FEMEIE: Shealah Craighead, noul fotograf oficial al liderului de la Casa Alba

B1 B1,
Donald Trump va fi fotografiat in urmatorii patru ani de O FEMEIE: Shealah Craighead, noul fotograf oficial al liderului de la Casa Alba

Fotograful oficial al presedintelui Donald Trump va fi fotojurnalista Shealah Craighead, a anuntat potrivit lui Sean Spicer, seful biroului de presa, al liderului de la Casa Alba, potrivit Time. Anuntul vine. continuă pe B1

Peste 50 de proiecte de dezvoltare regionala vor fi implementate in urmatorii patru ani

Cincizeci si doua de proiecte noi de dezvoltare regionala vor fi implementate in anii 2017- 2020, potrivit Documentului Unic de Program DUP) aprobat de Guvern, transmite IPN.

Predictiile chinezilor: Donald Trump va avea succes in 2017, Anul Cocosului, dar nu si in urmatorii ani

Noul presedinte american Donald Trump va avea succes in 2017, Anul Cocosului, dar nu si in urmatorii ani, potrivit predictiilor formulate de practicanti ai geomantiei din Hong Kong, care au adaugat ca anul in curs va fi marcat de conflicte si agresivitate, acestea fiind caracteristici ale cocosului, informeaza AFP.

Fiul lui Donald Trump, Barron, victima a cyber-bullying: Tragator scolit acasa, incendiator si violator

Fiul in varsta de numai 10 ani al presedintelui Donald Trump a atras o multime de atentie vineri, cand a aparut la televizor filmat in timp ce statea in spatele tatalui sau la ceremonia de inaugurare de la Capitol. Comedianti si scriitori au inundat reteaua de socializare Twitter cu glume la adresa lui Barron Trump, numindu-l incendiator, violator si tragator scolit acasa.

Legea antiimigratie a lui Donald Trump, motiv de boicot a galei Oscar 2017: Interdictia propusa este rasista VIDEO

Actrita iraniana Taraneh Alidoosti 33 de ani), protagonista The Salesman, nominalizat la Oscar 2017 pentru Cel mai bun film strain, a anuntat ca nu va participa la gala de decernare a trofeelor in semn de protest fata de legea prin care Donald Trump vrea sa interzica accesul in Statele Unite al imigrantilor din tarile musulmane.

UPDATE. Theresa May si Donald Trump isi reafirma angajamentele fata de NATO. Regina Marii Britanii l-a invitat pe Donald Trump la Londra.

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Donald Trump a avut o conversatie telefonica de o ora cu presedintele Mexicului, dupa ce acesta si-a anulat vizita in SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, timp de o ora, imediat dupa ce Nieto isi contramandase vizita in Statele Unite, in semn de protest fata de politica lui Trump.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

Donald Trump a demisionat din Trump Organization. Fii sai se vor ocupa in continuare de afacere

Presedintele american Donald Trump a decis sa demisioneze din Trump Organization, iar cei ce vor prelua afacerea sunt fii sai, potrivit Reuters.

Donald Trump a DEMISIONAT din Trump Organization. Fiii sai se vor ocupa acum de afaceri

Presedintele SUA, Donald Trump, a demisionat de la Trump Organization, iar fiii lui, Don Jr. si Eric, se vor ocupa de afaceri, a anuntat luni, purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, intr-o.

Senator republican: Donald Trump transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei

Senatorul american Rob Portman a comentat, vineri, declaratiile lui Donald Trump privind o posibila ridicare a sanctiunilor impuse Rusiei, afirmand ca noul lider de la Casa Alba transmite lumii un mesaj periculos vorbind despre acest lucru, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )