Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump spune ca va diminua costul proiectului zidului de la granita cu Mexic

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump spune ca va diminua costul proiectului zidului de la granita cu Mexic

Presedintele republican Donald Trump a respins sambata acuzatiile ca zidul pe care vrea sa il construiasca a granita dintre SUA si Mexic va costa mai mult decat se anticipase initial si a afirmat ca va reduce pretul, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul INFOGRAFIE

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

INFOGRAFIE Donald Trump promite ca se va implica in negocieri pentru a scadea costul zidului de la grantia cu Mexicul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a promis sambata ca va lua masuri pentru a reduce considerabil costul zidului pe care vrea sa-l ridice la frontiera cu Mexicul, transmite AFP, adaugand ca estimarile arata ca o astfel de constructie ar costa cateva zeci de miliarde de dolari.

Donald Trump promite reducerea costurilor pentru ridicarea zidului de la granita cu Mexic

Donald Trump a negat informatiile aparute in presa potrivit carora ridicarea zidului la granita mexicana ar depasi costurile anticipate si a spus ca, de fapt, va reduce costurile finale pentru terminarea.

Donald Trump vrea sa se implice personal in negocierile costurilor pentru ridicarea zidului la granita cu Mexicul: Cand o voi face, pretul va scadea foarte mult

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, ca se va implica direct in negocierile privind costurile constructiei zidului de la granita cu Mexicul. Astfel, el a infirmat relatarile din presa potrivit carora costurile pentru acest proiect vor fi ridicate.

Donald Trump, IRONIZAT cu propriile cuvinte de romani: Am inventat primul limbaj scris, am construit piramidele. Oricine spune ca nu este asa transmite stiri false (VIDEO)

Dupa ce Donald Trump a promis, in discursul sau inaugural, ca America va fi pe primul loc, au aparut valuri de ironii la adresa sa. Mai mult, s-a pus intrebarea cine va fi pe locul.

LOVITURA pentru DONALD TRUMP: Un tribunal din SUA a respins ordinul prin care se interzice accesul cetatenilor a sapte tari musulmane pe teritoriul american

Un tribunal federal din SUA a respins ordinul executiv prin care Donald Trump a interzis temporar accesul cetatenilor din sapte tari musulmane pe teritoriul Statelor Unite, informeaza Reuters. Decizia.

Vladimir Putin, cadou de importanta istorica pentru Donald Trump: Rusia se pregateste sa extradeze unul dintre cei mai cunoscuti fugari (FOTO)

Serviciile de inteligenta americani au obtinut informatii care atesta ca Rusia oportunitatea de a il extrada pe Edward Snowden drept cadou pentru Donald Trump. Presedintele american a afirmat de.

Premierul Japoniei a facut o vizita oficiala in SUA. Donald Trump a confirmat colaborarea cu Japonia in domeniul securitatii si pe plan economic

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a facut o vizita oficiala vineri, in SUA, unde s-a intalnit cu Donald Trump, care a declarat ca va proteja Japonia fiindca este legata de America printr-o.

Donald Trump ia in considerare elaborarea unei noi interdictii de calatorie

Presedintele Donald Trump a declarat vineri noaptea ca ia in considerare elaborarea unui nou ordin executiv care sa blocheze intrarea cetatenilor din anumite tari in Statele Unite, dupa ce implementarea primei interdictii de calatorie a fost blocata la.

Un consilier al lui Donald Trump, Michael Flynn, a discutat cu Moscova despre sanctiuni inaintea investiturii

Consilierul lui Donald Trump in materie de securitate Michael Flynn a discutat despre sanctiunile care vizeaza Moscova cu ambasadorul rus in Statele Unite in momentul in care Barack Obama era inca presedinte, contrar a ceea ce sustine acesta, scrie vineri presa americana, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )