Libnet.ro
UNICEF

11:30

Donald Tusk, dupa primul summit UE fara Marea Britanie: Daca Londra vrea acces la piata unica, trebuie sa respecte cele patru libertati fundamentale

Hotnews Hotnews,
 Donald Tusk, dupa primul summit UE fara Marea Britanie: Daca Londra vrea acces la piata unica, trebuie sa respecte cele patru libertati fundamentale

Liderii europeni au avertizat miercuri Marea Britanie ca nu va putea negocia un acces preferential la piata unica, dupa iesirea din blocul comunitar, respingand orice incercare a Londrei de a restrange libera circulatie a persoanelor, scrie AFP. continuă pe Hotnews

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

BREXIT: Urmatorul summit al UE va fi pe 16 septembrie la Brastislava, fara Marea Britanie

Liderii politici din cele 27 de state membre ramase in Uniunea Europeana dupa votul pentru Brexit intentioneaza sa se intalneasca din nou pe 16 septembrie, pentru a discuta despre implicatiile iesirii Regatului Unit din blocul comunitar, relateaza miercuri agentia DPA, preluata de Agerpres.

Consiliul European fara Marea Britanie. Iohannis: Declaratie comuna de unitate si coeziune a Uniunii Europene. Urmarim apararea intereselor romanilor din UK

Presedintele Klaus Iohannis a declarat la finalul reuniunii liderilor UE de la Bruxelles ca s-a adoptat o declaratie comuna, dupa votul Marii Britanii de iesire din Uniune .

Brexit. Reuniune a liderilor UE la Bruxelles, fara Marea Britanie

Liderii statelor membre ale Uniunii Europene se reunesc, miercuri dimineata, la Bruxelles, in incercarea de a stabili un plan de parcurs, dupa decizia Marii Britanii de a iesi din blocul comunitar. Este prima data cand Regatul Unit nu va participa la discutii.

Liderii UE se intalnesc, astazi, pentru prima data fara Marea Britanie, pentru a oferi noi perspective proiectului european

Liderii din tarile membre UE se intalnesc miercuri dimineata la Bruxelles, pentru prima data fara Marea Britanie, pentru a incerca sa ofere un nou orizont unui proiect european zguduit de Brexit, relateaza AFP.

Tusk a convocat un nou summit UE in luna septembrie, fara Marea Britanie, pentru a discuta viitorul Uniunii

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat marti, inainte de primul summit UE convocat dupa anuntarea rezultatelor referendumului din Marea Britanie, ca o noua reuniune la varf a Uniunii va avea loc in luna septembrie, pentru a evalua viitorul blocului comunitar, relateaza Associated Press.

BREXIT. Primul Consiliu European dupa votul din Marea Britanie. Participa si premierul demisionar David Cameron

Primul summit european dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE incepe marti la Bruxelles.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

BREXIT. Marea Britanie, presata tot mai mult pentru iesirea rapida din UE. Germania interzice discutiile informale cu UE inainte de summit

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

Donald Tusk: Dificultatile de a controla migratia, motivul principal pentru sentimentele anti-UE

Dificultatile Uniunii Europene de a controla migratia constituie unul din motivele principale pentru care Uniunea nu este iubita de cetatenii sai, a estimat miercuri, la Bruxelles, presedintele Consiliului UE, Donald Tusk, transmite DPA, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )