Libnet.ro
UNICEF

13:30

BREXIT. Primul Consiliu European dupa votul din Marea Britanie. Participa si premierul demisionar David Cameron

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Primul Consiliu European dupa votul din Marea Britanie. Participa si premierul demisionar David Cameron

Primul summit european dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE incepe marti la Bruxelles. continuă pe România Liberă

BREXIT. Rusia pierde, nu castiga, dupa votul din Marea Britanie

Rubla a pierdut vineri cel mai mult teren din ultimele 14 luni, moneda rusa depreciindu-se vineri cu 5,5%, dupa ce votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana a facut ca pretul petrolului sa scada cu.

BREXIT. Rezolutie in PE: Marea Britanie sa activeze Articolul 50. Urmeaza primul Consiliu European dupa referendumul pro-iesirea din UE

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Nu se mai justifica prezenta lor in forul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Astazi incepe la Bruxelles, intr-o atmosfera incordata, primul summit european dupa Brexit

Primul summit european dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE incepe astazi la Bruxelles unde liderii europeni vor discuta despre consecintele votului pentru Brexit. La Consiliul European vor participa toti liderii statelor uniunii, inclusiv premierul demisionar al Marii Britanii David Cameron.

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Marea Britanie: Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, refuza sa demisioneze dupa votul pentru Brexit

Jeremy Corbyn, liderul principalei formatiuni politice de opozitie din Marea Britanie, Partidul Laburist, a afirmat sambata ca va rezista oricarei incercari de inlaturare a sa de la conducerea laburistilor dupa ce regatul a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, politicianul invocand sprijinul puternic de care el se bucura in randul membrilor partidului, relateaza Reuters si Agerpres.

Brexit. Francois Hollande: Franta si Germania trebuie sa preia initiativa dupa votul britanicilor in favoarea iesirii tarii lor din UE

Presedintele francez Francois Hollande a declarat duminica, in ajunul unei vizite la Berlin, ca Franta si Germania trebuie sa preia initiativa dupa votul britanicilor in favoarea iesirii tarii lor din Uniunea Europeana, relateaza AFP, citata de Agerpres.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )