Libnet.ro
UNICEF

15:00

BREXIT. Rezolutie in PE: Marea Britanie sa activeze Articolul 50. Urmeaza primul Consiliu European dupa referendumul pro-iesirea din UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Rezolutie in PE: Marea Britanie sa activeze Articolul 50. Urmeaza primul Consiliu European dupa referendumul pro-iesirea din UE

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News. continuă pe România Liberă

BREXIT. in ciuda presiunilor, Marea Britanie NU va activa Articolul 50, pentru iesirea din UE

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

Brexit. Pierre Moscovici: Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din UE

Comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, a declarat duminica ca Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din Uniunea Europeana, pentru a nu se prelungi incertitudinea.

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Putinele avantaje ale Brexit: turismul in Marea Britanie ar deveni mai accesibil

Impactul Brexit asupra Europei e, in linii mari, privit cu tragism. Totusi, lucrurile nu stau la fel si pentru turism, potrivit specialistilor. Agentii de turism au o recomandare clara pentru cei care voiau de mult timp sa viziteze Londra sau alte destinatii din Marea Britanie: sa o faca acum. Dupa cum stim, lira a inregistrat [].

Va reusi Marea Britanie sa valorifice aceasta sansa istorica?

Incertitudinea cu privire la rezultatul referendumului din Marea Britanie a fost inlocuita cu alta. Nimeni nu pare sa stie ce inseamna Brexit-ul pentru viitoarea configuratie a relatiilor comerciale sau a libertatii de miscare a persoanelor.

Brexit, un referendum cu multiple scenarii posibile pentru Marea Britanie: modelul Elvetia, Canada sau Norvegia?

Pe masura ce relatia dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana se va schimba dupa Brexit, implicatiile exacte ale deciziei statului insular de a parasi blocul comunitar sunt departe de a putea fi comensurate, cum nu exista un precedent.

UE va negocia un Brexit dupa ce Londra va activa Articolul 50, anunta Merkel, Hollande si Renzi

Cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Francois Hollande si premierul italian Matteo Renzi anunta ca Uniunea Europeana nu va purta negocieri cu Marea Britanie asupra iesirii din blocul european pana cand Londra nu va activa articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, transmit The Associated Press, BBC si AFP.

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in.

BREXIT. Masuri drastice in Comisia Europeana. Presedintele interzice negocierile secrete cu Marea Britanie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a interzis comisarilor si functionarilor din executivul comunitar sa initieze discutii pe tema Brexitului cu reprezentantii britanici pana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )