Libnet.ro
UNICEF

17:30

BREXIT. Masuri drastice in Comisia Europeana. Presedintele interzice negocierile secrete cu Marea Britanie

Antena3 Antena3,
BREXIT. Masuri drastice in Comisia Europeana. Presedintele interzice negocierile secrete cu Marea Britanie

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, le-a interzis comisarilor si functionarilor din executivul comunitar sa initieze discutii pe tema Brexitului cu reprezentantii britanici pana. continuă pe Antena3

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Marea Britanie a intors spatele Europei, dar Juncker se preocupa de soarta angajatilor britanici din Comisia Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a sustinut ca depune toate eforturile pentru ca angajatii britanici din executivul comunitar sa nu ramana fara locurile de munca dupa ce tara lor va.

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a demisionat

Jonathan Hill, reprezentantul Marii Britanii in Comisia Europeana, a anuntat astazi ca a decis sa demisioneze, dupa ce majoritatea britanicilor au votat in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Comisia Europeana, lovitura dupa BREXIT: Ar pregati extinderea zonei euro la toate statele UE, inclusiv Romania

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar intentiona sa extinda zona euro la toate tarile membre ale Uniunii Europene, ca reactie la iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, afirma surse.

Comisia Europeana vrea sa-si pastreze si dupa Brexit functionarii britanici, pe banii tarilor UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, le-a transmis, vineri, cetatenilor britanici angajati in executivul comunitar ca face toate eforturile pentru a-i pastra pe acestia in cadrul institutiei, chiar daca Regatul Unit urmeaza sa paraseasca Uniunea Europena, in urma referendumului national in care alegatorii s-au exprimat pentru exit. Si sindicatul functionarilor de la Bruxelles a cerut pastrarea angajatilor britanici in Comisie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )