Libnet.ro
UNICEF

15:00

Brexit, un referendum cu multiple scenarii posibile pentru Marea Britanie: modelul Elvetia, Canada sau Norvegia?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Brexit, un referendum cu multiple scenarii posibile pentru Marea Britanie: modelul Elvetia, Canada sau Norvegia?

Pe masura ce relatia dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana se va schimba dupa Brexit, implicatiile exacte ale deciziei statului insular de a parasi blocul comunitar sunt departe de a putea fi comensurate, cum nu exista un precedent. continuă pe Wall-Street Ro

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

Brexit: David Cameron a declarat ca Marea Britanie doreste sa aiba in continuare bune relatii economice cu statele europene

David Cameron incearca sa caute solutii dupa Brexit. Prim ministrul britanic a convocat o intalnire de urgenta a cabinetului sau la resedinta oficiala din Londra, pentru a crea o unitate.

Brexit. Ghidul primelor ore dupa incheierea votului in Marea Britanie si rezultatele referendumului in timp real

In ciuda ploii, britanicii au venit in numar mare la vot pentru a se exprima daca vor sau nu sa mai ramana in UE dupa 43 de ani de la aderare. in acest context, primele ore dupa inchiderea sectiilor de votare din Marea Britanie vor fi definite de nerabdare si chiar anxietate din partea politicienilor, investitorilor si opiniei publice, care vor astepta primele rezultate, relateaza Bloomberg.

Drepturile cetatenilor din Marea Britanie vor fi pe deplin respectate

Boris Johnson, lider al taberei Brexit a declarat ca cetatenii care traiesc in Marea Britanie beneficiaza in continuare de drepturile europene, la fel cum se intampla si in cazul britanicilor stabiliti in strainatate.

BREXIT Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Brexit. Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a Regatului Unit din UE.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

BREXIT. Roman din Marea Britanie: Suntem consternati cu totii. Aici totul se prabuseste. Va trebui sa plecam, dar nu stim inca unde

Inginerul IT Razvan Ionascu 32 de ani) explica pentru cititorii Adevarul ce efecte dramatice are pentru Marea Britanie, dar si pentru comunitatea romaneasca de acolo, o posibila iesire a.

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )