Libnet.ro
UNICEF

17:00

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

România Liberă România Liberă,
BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi. continuă pe România Liberă

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,.

Ungaria deja elaboreaza un plan de stimulente pentru a atrage companiile ce vor sa paraseasca Marea Britanie

Guvernul ungar elaboreaza o lista de stimulente pentru a ademeni companiile ce parasesc Marea Britanie dupa Brexit, a declarat ministrul economiei de la Budapesta, Mihaly Varga intr-un interviu pentru cotidianul economic, potrivit Reuters.

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

Cum vad Germania si Franta viitorul Uniunii Europene fara Marea Britanie

Ministrii german si francez de Externe au facut apel printr-un document comun, semnat luni la Berlin, la intarirea integrarii politice in Europa, ca urmare a votului dat de britanici la referendumul de joi in favoarea iesirii Regatului Unit din blocul comunitar.

Drepturile cetatenilor din Marea Britanie vor fi pe deplin respectate

Boris Johnson, lider al taberei Brexit a declarat ca cetatenii care traiesc in Marea Britanie beneficiaza in continuare de drepturile europene, la fel cum se intampla si in cazul britanicilor stabiliti in strainatate.

Brexit. Ghidul primelor ore dupa incheierea votului in Marea Britanie si rezultatele referendumului in timp real

In ciuda ploii, britanicii au venit in numar mare la vot pentru a se exprima daca vor sau nu sa mai ramana in UE dupa 43 de ani de la aderare. in acest context, primele ore dupa inchiderea sectiilor de votare din Marea Britanie vor fi definite de nerabdare si chiar anxietate din partea politicienilor, investitorilor si opiniei publice, care vor astepta primele rezultate, relateaza Bloomberg.

Brexit: David Cameron a declarat ca Marea Britanie doreste sa aiba in continuare bune relatii economice cu statele europene

David Cameron incearca sa caute solutii dupa Brexit. Prim ministrul britanic a convocat o intalnire de urgenta a cabinetului sau la resedinta oficiala din Londra, pentru a crea o unitate.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

Internetul reactioneaza la BREXIT: Nigel Farage, noua fata a Marii Britanii

Referendumul din Marea Britanie a produs unele reactii extrem de amuzante pe internet. BREXIT-ul, adica decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana este cel mai important subiect al zilei. Rezultatele referendumului pentru BREXIT arata ca britanicii nu vor sa mai faca parte din UE, iar premierul David Cameron tocmai si-a anuntat demisia. Desigur, un [].

Tara care profita de Brexit. Ungaria vrea sa atraga firmele care vor sa paraseasca Marea Britanie

Guvernul ungar elaboreaza o lista de stimulente in dorinta de a atrage companiile care doresc sa paraseasca Marea Britanie dupa votul de la referendumul de saptamana trecuta, a declarat luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )