Libnet.ro
UNICEF

11:00

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Antena3 Antena3,
Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,. continuă pe Antena3

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

Cum vad Germania si Franta viitorul Uniunii Europene fara Marea Britanie

Ministrii german si francez de Externe au facut apel printr-un document comun, semnat luni la Berlin, la intarirea integrarii politice in Europa, ca urmare a votului dat de britanici la referendumul de joi in favoarea iesirii Regatului Unit din blocul comunitar.

BREXIT. Extremistii din Italia saluta referendumul din Marea Britanie si anunta ca e randul lor

Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia,.

Presa germana: Germania va urmari o asociere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana dupa Brexit, dar fara acces deplin la piata unica

Germania avea pregatit un plan de urgenta in cazul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, aproape certa in urma votului de joi. Guvernul german ar urmari un statut de asociere intre Marea Britanie si UE dupa terminarea negocierilor, relateaza publicatia economica Handelsblatt, citand un document pregatit de Ministerul Finantelor de la Berlin.

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

BREXIT. Marea Britanie, presata tot mai mult pentru iesirea rapida din UE. Germania interzice discutiile informale cu UE inainte de summit

Guvernul german a afirmat luni ca nu vor fi purtate discutii informale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana inainte ca guvernul de la Londra sa invoce articolul 50 din Tratatul de la Lisabona.

BREXIT. FOTO. Marea Britanie, presata sa decida cand iese din UE, in vreme ce 3 milioane de britanici vor un nou referendum

Presedintele PE a propus ca, marti, Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE. Si Francois Hollande a remarcat ca Germania si Franta ar trebui sa preia initiativa, dupa referendumul pro-Brexit.

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

BREXIT: cum au vazut artistii din toata lumea referendumul din Marea Britanie

Numerosi graficieni au publicat desene prin care evidentiaza situatia din Marea Britanie, in urma referendumului pentru BREXIT. Nu putini sunt cei care carora nu le vine sa creada ce-au facut, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana. inainte de toate, insa, trebuie sa stiti ca acesta este, de fapt, un vot consultativ, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )