Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum vad Germania si Franta viitorul Uniunii Europene fara Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cum vad Germania si Franta viitorul Uniunii Europene fara Marea Britanie

Ministrii german si francez de Externe au facut apel printr-un document comun, semnat luni la Berlin, la intarirea integrarii politice in Europa, ca urmare a votului dat de britanici la referendumul de joi in favoarea iesirii Regatului Unit din blocul comunitar. continuă pe Adevărul

Mesajul tarilor fondatoare ale Uniunii Europene catre britanici: Plecati cat mai repede!

Cele sase tari fondatoare ale Uniunii Europene i-au cerut sambata Regatului Unit sa angajeze 'cat mai repede posibil' procedura de iesire din blocul comunitar, Franta subliniind.

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,.

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

BREXIT: Britanicii nu inteleg ce inseamna parasirea Uniunii Europene si bombardeaza Google cu intrebari

Referendumul pentru BREXIT s-a incheiat si rezultatele nu sunt deloc bune: aproximativ 52% dintre cei care si-au exprimat optiunea au ales parasirea Uniunii Europene. Efecte vor fi multe in urmatoarea perioada. Unul dintre ele este cresterea numarului de cautari pe Google legate de BREXIT. Britanicii au optat pentru BREXIT, adica parasirea celui mai ambitios proiect [].

BREXIT. Cum influenteaza iesirea GB din UE viitoarea presedintie bulgara a Consiliului Uniunii Europene

Viitoarea presedintie bulgara a Consiliului Uniunii Europene, programata in a doua jumatate a anului 2018, este pusa sub semnul intrebarii dupa Brexit. Bulgaria urma sa faca parte dintr-un trio de presedintii cu Marea Britanie si Estonia.

Cristian Preda dupa Brexit: Romania trebuie sa se pregateasca pentru a asuma mai devreme decat era prevazut presedintia Consiliului Uniunii Europene

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca in contextul votului de miercuri de parasire a Uniunii Europene de catre Marea Britanie: in aceste conditii, cred ca Romania trebuie sa se pr.

Cristian Preda, dupa Brexit: Romania trebuie sa se pregateasca pentru a asuma mai devreme decat era prevazut presedintia Consiliului Uniunii Europene

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca in contextul votului de miercuri de parasire a Uniunii Europene de catre Marea Britanie: in aceste conditii, cred ca Romania trebuie sa se pr.

BREXIT. Victor Ponta: Este cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca rezultatul referendumului din Marea Britanie privind iesirea tarii din UE reprezinta cel mai greu moment din istoria Uniunii Europene, mentionand ca acum este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )