Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dor Geta Popescu a escaladat cel mai inalt varf din Africa la 12 ani si o luna

Adevărul Adevărul,
Dor Geta Popescu a escaladat cel mai inalt varf din Africa la 12 ani si o luna

Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si o luna, a escaladat Uhuru Peak 5895 m) din masivul Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa. continuă pe Adevărul

Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte

Alpinistii din Japonia au motive sa fie fericiti, cel mai inalt varf din tara lor urmand a fi dotat cu propria conexiune la internet. Prima oara cand a venit vorba de instalarea unei retele Wi-Fi pe Muntele Fuji, multi au inceput sa spuna ca aceasta va fi doar o metoda prin care oamenii vor putea [] Japonezii au acces la Wi-Fi gratuit pe cel mai inalt munte Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare oras din lume: Tokyo are cea mai mare populatie, in timp ce New York are cea mai mare suprafata

Cel mai mare oras din lume. Zonele urbane sunt intr-o continua evolutie, in special in tarile in curs de dezvoltare. Unele dintre ele au devenit atat de populate, incat au depasit inclusiv unele dintre cele mai mari tari din lume. Ca numar de locuitori, cel mai mare oras din lume este Tokyo, capitala Japoniei. in ceea ce priveste suprafata, cel mai mare oras din lume este New York.

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ghetou din Romania este la Cluj. Romi din toata Europa au marsaluit pentru drepturile exilatilor de la Pata Rat

Cel mai mare mars de solidaritate pentru romi din istoria Romaniei a avut loc vineri la Cluj-Napoca. Peste 500 de persoane si reprezentantii a aproape 20 de ONG-uri din tara, dar si din Ungaria, Belgia, Austria, Albania, Slovacia, Polonia, Macedonia si Spania au participat la evenimenul intitulat So Keres Europa Ce faci, Europa?!.

Xiaomi anunta cel mai subtire si performant Smart TV 4K al anului

In competitia acerba pentru piata de televizoare, cei de la Xiaomi au anuntat un nou smart TV impresionat prin simplitate si performanta. Cu toate ca activeaza in cea mai mare parte a timpului doar in cateva tari asiatice, nu trebuie neglijat deloc faptul ca cei de la Xiaomi petrec o mare parte din timp diversificandu-si [] Xiaomi anunta cel mai subtire si performant Smart TV 4K al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult din Uniunea Europeana UE) pe parcursul unei saptamani, 41 de ore, in stagnare fata de precedentii doi ani, fiind urmati la mica distanta de Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Germania si Polonia.

Raport oficial. Cel mai cald an din istoria masuratorilor. Gazele cu efect de sera au atins un nivel record

Gazele cu efect de sera, care se afla la originea schimbarilor climatice, au atins un nivel record de concentratie in atmosfera in 2014, care a fost cel mai calduros an de cand se fac inregistrari .

IKEA, cel mai mare proprietar de paduri din Romania

Kea a cumparat cele 33. 600 de hectare de padure de la o firma suedeza, Greengold, condusa de fostii parteneri ai universitatii americane Harvard in Romania, si devine astfel cel mai mare proprietar de paduri din Romania.

Care sunt tarile cu cel mai rapid internet

Compania Akamai Technologies a realizat un top al tarilor cu cel mai rapid internet. Iata topul 10 al statelor cu cea mai mare viteza a interneului: 10. Finlanda - medie de 12. 1 Mbps 9. Republica Ceha - 12. 3 Mbps.

Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare

Proiectul Manhattan a fost proiectul de dezvoltare a primei arme nucleare in timpul Celui de-Al Doilea Razboi Mondial, de catre Statele Unite ale Americii, Regatul Unit si Canada. Radacinile proiectului se afla in temerile oamenilor de stiinta ai anilor 1930 ca Germania Nazista investiga ea insasi posibilitatea producerii armelor nucleare. Nascut dintr-un mic program de [] Cel mai exploziv moment din istorie: 70 de ani de la testarea primei bombe nucleare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )