Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dorim sa continuam colaborarea cu FAO, inclusiv in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dorim sa continuam colaborarea cu FAO, inclusiv in Republica Moldova

Ministrul Agriculturii, viceprim-ministrul Daniel Constantin, a declarat astazi ca tara noastra va avea o contributie and si mai puternica la demersurile Organizatiei Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), precum and si pentru sprijinirea proiectelor FAO din Republica Moldova, potrivit unui comunicat publicat astazi de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR). continuă pe Ziarul Bursa

Victoria Nuland in vizita la Chisinau: Relatiile dintre Republica Moldova si SUA nu au mai fost niciodata atat de intense

Relatiile dintre Republica Moldova si SUA nu au mai fost vreodata atat de intense, a declarat asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al secretarului american de stat, Victoria Nuland, in cadrul vizitei sale la Chisinau. Diplomatul american a mai subliniat ca ofera un sprijin major Moldovei in procesul de integrare europeana: Nu este intamplatoare vizita mea in Moldova. Am venit pentru a manifesta suportul Americii asupra suveranitatii si integritatii Republicii Moldova. Noi vedem viitorul Moldovei alaturi de Uniunea Europeana. Noi dorim sa vedem o Moldova prospera, independenta si europeana, a declarat Victoria Nuland, potrivit Publika. md.

NATO vrea exercitii militare comune cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan

Un document clasificat NATO Restricted si obtinut de SPIEGEL Online, adoptat saptamana trecuta, prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan. Printre altele, Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjanul ar urma sa fie incurajate sa lucreze la sporirea capacitatii de inter-operabilitate cu armatele Aliantei - cu alte cuvinte e vorba despre cooperare militara. Sunt prevazute exercitii militare comune si training asigurat de specialisti NATO.

inca un milionar din Romania isi extinde afacerea in Republica Moldova

Unul din cei mai mari jucatori de pe piata serviciilor medicale private din Romania, RomGerMed intentioneaza sa se extinda si in Republica Moldova, potrivit Ziarului Financiar.

NATO Restricted: Documentul prevede exercitii militare comune cu Republica Moldova, Azerbaidjan si Armenia

Un document clasificat NATO Restricted ce a fost adoptat saptamana trecuta prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan,.

NATO urmeaza sa organizeze exercitii militare comune cu Republica Moldova, Azerbaidjan si Armenia

Un document clasificat NATO Restricted ce a fost adoptat saptamana trecuta prezinta un set de masuri cu urmari practice pentru impulsionarea relatiilor cu Republica Moldova, Armenia si Azerbaidjan,.

Americanii isi muta atentia pe Republica Moldova. Serghei Lavrov si John Kerry au discutat si despre Transnistria

Rusia si Statele Unite au convenit sa depuna eforturi in vederea obtinerii unui statut special pentru Transnistria in cadrul unei Republici Moldova unite, suverane si neutre, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, luni, la incheierea intalnirii sale cu secretarul american de Stat John Kerry.

Germania vrea schimbarea Parteneriatului Estic si acomodarea cu Rusia. Ce se va intampla cu Republica Moldova?

Ministerul german de externe se gandeste la o schimbare a politicii fata de statele din Estul Europei. Acestea ar urma sa nu mai fie puse in fata unei alegeri obligatorii intre apropierea de Bruxelles si cea de Moscova, relateaza Der Spiegel. Marti, in cadrul asa numitei Trilaterale de la Weimar, ministrul Frank-Walter Steinmeier va discuta aceasta abordare cu omologii sai din Franta si Polonia.

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European: Republica Moldova trece prin momente dificile. Le urmarim cu mare atentie si va suntem aproape

Presedintele Partidului Popular European PPE), Joseph Daul, a declarat duminica, la Sala Palatului de la Bucuresti, cu ocazia lansarii candidatilor PDL pentru alegerile europarlamentare, ca popularii europeni sunt alaturi de parcursul european al Republicii Moldova.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Statele Unite au cerut unor posturi de radio sa combata propaganda rusa in estul Ucrainei, Crimeea si Republica Moldova

Camera Repezentantilor a adoptat, marti, mai multe masuri ce vizeaza combaterea propagandei ruse in estul Ucrainei, Crimeea si R. Moldova, cerand in acest sens Radio Free Europe si Voice of America sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )