Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului: Ne bucuram ca pentru prima data dupa 1989 Romania spune lucrurilor pe nume la nivel de sef de stat

Adevărul Adevărul,
Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului: Ne bucuram ca pentru prima data dupa 1989 Romania spune lucrurilor pe nume la nivel de sef de stat

Primarul Chisinaului a declarat astazi ca Republica Moldova a primit cu entuziasm declaratiile facute marti seara de presedintele Traian Basescu privind dorinta Romaniei de a se uni cu Basarabia. Chirtoaca va calatori alaturi de presedintele Basescu la Summitul de la Vilnius, unde Republica Moldova va parafa un acord de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Disney a ajuns pentru prima data in istorie la incasari de 4 miliarde de dolari

Studiourile Disney au reusit pentru prima data in istorie sa depaseasca in 2013 pragul incasarilor de 4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, scrie Mediafax .

Wall Street: Nasdaq inchide peste 4.000 de puncte pentru prima data in 13 ani

Wall Street a terminat in crestere sesiunea de marti, Nasdaq trecand pragul celor 4. 000 de puncte pentru prima data de la spargerea bulei Internetului in 2000. Autorizatiile de constructie din SUA au crescut cu 6,2% in luna octombrie la cea mai mare cota din ultimii cinci ani. In schimb, indicele de incredere al consumatorilor s-a deteriorat si mai mult in luna noiembrie, in ajunul unei perioade critice pentru cheltuieli, ziua de dupa Ziua Recunostintei marcand in mod traditional inceputul sezonului de cumparaturi.

Moneda digitala Bitcoin a depasit de pragul de 1.000 de dolari

Moneda digitala Bitcoin a trecut astazi pentru prima data pragul de 1. 000 de dolari, dupa ce valoarea monedei digitale a crescut de peste 76 de ori, pe parcursul acestui an, transmite CNBC.

Jennifer Love Hewitt, mamica pentru prima data. Dar nu este singura surpriza

Sfarsitul toamnei a adus bucurie in viata lui Jennifer Love Hewitt. Vedeta din seriale ca The Client.

S-a intamplat pentru PRIMA oara la Vatican, in fata a mii de oameni. Reprezentanti ai Romaniei, prezenti la eveniment

Moastele Sfantului Apostol Petru au fost expuse, pentru prima data, in public, la Vatican, la o liturghie oficiata, in aer liber, de Papa Francisc. Relicvele Sfantului Petru au fost descoperite in 1942 in.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, pleaca la Vilnius in aceeasi aeronava cu Traian Basescu: Asa a potrivit lucrurile Sofia cea mica

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, merge la Summitul Parteneriatului Estic cu aceeasi aeronava cu care pleaca presedintele Traian Basescu, edilul de peste Prut declarand joi, pe aeroportul Henri Coanda, ca reuniunea de la Vilnius inseamna pentru Republica Moldova intrarea pe drumul cu un sens unic care duce spre UE. Intrebat cum se face ca il insoteste pe seful statului roman in aceasta deplasare, el a raspuns ca asa a potrivit lucrurile Sofia cea mica - nepoata presedintelui, fiica Elenei Basescu.

Dorin Chirtoaca, despre unirea Republicii Moldova cu Romania: Declaratia lui Traian Basescu e vizionara

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, se declara adeptul unirii Republicii Moldova cu Romania. De cand eram copil, atat eu, cat si parintii mei, unchii mei, toata familia, intotdeauna ne-am declarat unionisti, spune intr-un interviu la RFI Dorin Chirtoaca. Prim-vicepresedintele Partidului Liberal crede ca declaratia lui Traian Basescu despre unirea cu Republica Moldova este vizionara.

Primarul Chisinaului, in vizita la nepoata presedintelui Basescu. Ce dar i-a oferit viitoarei fine

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a vizitat-o pe nepoata presedintelui Traian Basescu, inainte de a ajunge la Summitul de la Vilnius.

Dorin Chirtoaca a plecat impreuna cu delegatia presedintelui Traian Basescu, la Vilnius

Primarul Chisinaului si-a argumentat actiunea prin faptul ca pe 1 decembrie va participa la ceremoniile de la Alba Iulia, prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei.

Dosarul mita in PE: Adrian Severin, prima data in fata judecatorilor.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit pentru marti judecarea primului termen al procesului in care europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita si trafic de influenta. Adrian Severin a fost trimis in judecata de procurori pe 11 septembrie, iar curtea suprema stabilise initial ca primul termen al procesului sa aiba loc pe 25 februarie 2014, insa data a fost schimbata la cererea DNA. Potrivit DNA, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )