Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dorin Cocos, audiat la DNA. Surse: Vasile Blaga, denuntat de omul de afaceri (VIDEO)

B1 B1,
Dorin Cocos, audiat la DNA. Surse: Vasile Blaga, denuntat de omul de afaceri (VIDEO)

Potrivit unor surse citate de Libertatea, Dorin Cocos intentioneaza sa depuna un denunt care il priveste pe Vasile Blaga, fost lider al PDL, aflat in prezent in conducerea PNL. Pe de alta. continuă pe B1

Dorin Cocos, audiat la DNA

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost adus astazi la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat, el fiind arestat preventiv in doua dosare - Microsoft si cel disjuns din cauza in care a fost trimisa in judecata fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Dorin Cocos, audiat la DNA

Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza B1TV.

Dorin Cocos, audiat la DNA. A fost adus si Gheorghe Stefan

Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie, informeaza B1TV.

Dorin Cocos, audiat la DNA. Surse: Audierile, in urma unui denunt

Omul de afaceri Dorin Cocos este audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Cocos da declaratii in dosarul Microsoft, in care este arestat preventiv. Potrivit unor surse, omul de afaceri este audiat.

Ion Moraru, Secretarul General al Guvernului, afaceri in sistemul educatiei cu fiul lui Vasile Blaga

Ion Moraru, Secretarul General al Guvernului, este actionarul unei afaceri de familie in care este implicat si fiul lui Vasile Blaga, Sebastian Blaga, scrie Enational. Este vorba despre constructia si.

Dan Sova, audiat de procurorii DNA. Surse: Fostul ministru ar da explicatii in dosarul Rovinari-Turceni, in care este urmarit penal

Dan Sova a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA, unde este audiat de procurorii DNA. Potrivit ultimelor informatii, se pare ca social-democratul ar fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru trafic de.

Dan Sova, audiat la DNA

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat.

UPDATE Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Ora 9:16 Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne.

VIDEO Dan Sova, la DNA in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu privind contractele incheiate cu Rovinari si Turceni: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi

Dan Sova a venit, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca fostul ministru al Transporturilor urmeaza sa fie audiat in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, in legatura cu contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. Dan Sova a declarat, la plecarea de la DNA, ca nu a dat declaratii ci s-a prezentat pentru a lua act de niste noi documente adaugate la dosar de catre procurori: Chestiuni procedurale, mi s-au adus la cunostinta documente noi. Nu am dat declaratii. Faptul ca au venit dniste documente sunt niste chestiuni procedurale interne.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )