Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dosar penal in cazul elicopterului prabusit in judetul Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal in cazul elicopterului prabusit in judetul Sibiu

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa, in dosarul privind prabusirea elicopterului militar, in apropierea localitatii Malancrav, judetul Sibiu. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile au dispus inceperea urmaririi penale in cazul elicopterului prabusit in Sibiu

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate.

Parchetul militar a deschis dosar penal in cazul accidentului aviatic de la Sibiu

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa, se arata intr-un comunicat transmis astazi de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Dosarul e cercetat la Parchetul Militar Cluj.

Pilotul elicopterului prabusit la Sibiu a fost operat. Starea lui este buna

Gabriel Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit vineri in judetul Sibiu, a fost operat luni, fiindu-i inlaturata aproape 30% din zona cu arsura de gradul III, potrivit declaratiilor facute de directorul medical al Spitalului de Arsi, Cristian Nitescu. Acesta a mai spus ca medicii sunt optimisti si ca starea pacientului se va imbunatati.

Sibiu: Epava elicopterului prabusit in zona Stejaris a fost ridicata si dusa la Campia Turzii

Epava elicopterului prabusit, vineri, in localitatea Stejaris, din judetul Sibiu, a fost ridicata, sambata, si transportata la Campia Turzii cu un camion militar, iar fortele de ordine care o pazeau au parasit zona accidentului, transmie corespondentul MEDIAFAX.

Epava elicopterului prabusit in judetul Sibiu va fi dusa la expertiza

Noi date in ancheta accidentului aviatic din judetul Sibiu. Epava elicopterului va fi dusa sambata la expertiza. Trei procurori sunt la locul tragediei. Potrivit ultimelor date referitoare la ancheta de la Sibiu, e.

Epava elicopterului prabusit in judetul Sibiu, dusa la expertiza

Noi date in ancheta accidentului aviatic din judetul Sibiu. Epava elicopterului a fost dusa sambata la expertiza. Trei procurori sunt la locul tragediei. Potrivit ultimelor date referitoare la ancheta de la.

Epava elicopterului prabusit in zona Stejaris a fost ridicata si dusa la Campia Turzii

Epava elicopterului prabusit, vineri, in localitatea Stejaris, din judetul Sibiu, a fost ridicata, sambata, si transportata la Campia Turzii cu un camion militar, iar fortele de ordine care o pazeau au.

Pilotul elicopterului prabusit ieri a intrat in a doua operatie

Pilotul elicopterului prabusit ieri la Sibiu a intrat in a doua operatie la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Starea lui este stabila, dar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele lui de.

Epava elicopterului prabusit a fost dusa la Campia Turzii

Epava elicopterului prabusit, vineri, 21 noiembrie, in localitatea sibiana Stejaris, a fost luata, sambata, si dusa la Campia Turzii cu un camion militar.

Unul dintre militarii morti in judetul Sibiu era argesean

In elicopterul militar care s-a prabusit ieri, in zona localitatii Malancrav din judetul Sibiu, intre cei opt militari care au pierit a fost si maistrul militar Paul Badescu, originar din Arges. Barbatul avea doar 41 de ani si era necasatorit. Ultima sa postare pe facebook a fost o poza de la absolvirea Facultatii de Business urmata de un mesaj emotionant din partea uneia dintre surorile sale: Felicitari dragul nostru. si din partea mamei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )