Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Cand se va da votul final

România Liberă România Liberă,
Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Cand se va da votul final

Comisia Juridica din Camera Deputatior a avizat pozitiv, miercuri, cererea DNA de arestare a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. continuă pe România Liberă

Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu

Comisia Juridica din Camera Deputatior a avizat pozitiv, miercuri, cererea DNA de arestare a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu.

Comisia juridica se reuneste azi pentru a discuta cererile ce ii privesc pe Oltean si Teodorescu

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se reuneste astazi pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventiva a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu si pentru a face rapoarte pe aceste solicitari.

Comisia juridica analizeaza miercuri cererile DNA privind arestarea deputatilor Oltean si Teodorescu. Cei doi isi consulta dosarul de peste 1.300 de file

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se reuneste miercuri pentru a analiza cererile DNA de arestare preventiva si a-i audia pe deputatii PNL Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, urmand sa intocmeasca un raport consultativ.

Comisia Juridica analizeaza, miercuri, cererile DNA in cazul deputatilor Teodorescu si Oltean

Comisia Juridica din Camera Deputatior decide, miercuri, daca aproba cererile DNA in cazurile alesilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, urmariti penal in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP.

Ioan Oltean, la mana colegilor deputati. Comisia juridica discuta astazi cererea DNA de arestare preventiva

Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va reuni astazi, la ora 12. 00, pentru a analiza cererile cu privire la arestarea preventiva a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Pana in prezent, atat liberalii, cat si social-democratii au anuntat in momentul in care se va ajunge in plen pentru votul final referitor la ridicarea imunitatii, vor vota pentru.

Ioan Oltean, audiat la Comisia Juridica: Vreau sa ma salvez singur de arestul preventiv

Deputatul liberal Ioan Oltean s-a prezentat, miercuri, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, unde urmeaza sa fie audiat. El a declarat ca nu vrea sa fie salvat de arestul preventiv de colegii din Comisia Juridica, ci vrea sa se salveze singur.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )