Libnet.ro
UNICEF

13:00

De la dosarul Carpatica la scandalul salariilor: ce a facut ASF de la infiintare si pana in prezent

Adevărul Adevărul,
De la dosarul Carpatica la scandalul salariilor: ce a facut ASF de la infiintare si pana in prezent

Zece luni au trecut de la infiintarea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), timp in care institutia nu a fost ferita de scandaluri sau situatii dificil de gestionat, cazurile Astra Asigurari si Carpatica fiind cele mai cunoscute. Care au fost cele mai importante episoade din scurta istorie a institutiei de supraveghere?. continuă pe Adevărul

De la dosarul Carpatica si pana la scandalul salariilor - ce a facut ASF de la infiintare si pana in prezent

Zece luni au trecut de la infiintarea Autoritatii pentru Supraveghere Financiara ASF), timp in care institutia nu a fost ferita de scandaluri sau situatii dificil de gestionat, cazurile Astra Asigurari si Carpatica fiind cele mai cunoscute. Care au.

Presedintele ASF, Dan Rusanu, citat in dosarul Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat in dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu.

Victor Ponta: Ordonanta salariilor din ASF a fost evident eludata, Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest nivel include si premiile, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Ordonanta salariilor din ASF a fost evident eludata, Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest.

Dosarul Carpatica. Ilie Carabulea si Marian Mirzac raman in arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea sifostul director general al Carpatica Asig Marian Mirzac vor fi cercetati in continuare in arest dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au admis luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire a masurii arestului preventiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )