Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta: Ordonanta salariilor din ASF a fost evident eludata, Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Ordonanta salariilor din ASF a fost evident eludata, Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Ordonanta salariilor din ASF a fost evident eludata, Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest nivel include si premiile, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ponta: Ordonanta privind plafonarea salariilor din ASF la nivelul celor din BNR a fost evident eludata. Guvernul nu a luat in calcul si premiile

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala a Romaniei BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest nivel include si premiile, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta, referitor la salariile ASF: Guvernul nu a luat in calcul si premiile.

Ordonanta care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) la nivelul celor din Banca Nationala BNR) a fost evident eludata, Guvernul neluand in calcul ca trebuie sa redacteze actul intr-o forma care sa prevada clar ca acest nivel include si premiile, afirma premierul Ponta, anunta Mediafax. Cred ca la ASF trebuie facute schimbari majore atat in ce priveste conducerea, cat si in ce priveste modul de organizare, pentru ca ceea ce noi am trecut in ordonanta de urgenta, .

Victor Ponta: Basescu este suparat ca patronul Astra Asigurari, unul dintre sponsorii sai, are probleme

Presedintele Traian Basescu a cerut revocarea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) deoarece patronul societatii Astra Asigurari, unul dintre sponsorii sai, are probleme, a afirmat premierul Victor Ponta.

Trucul lui Victor Ponta pentru a scapa de Ghetea de la CEC.

Premierul Victor Ponta il vrea dat jos pe seful CEC Bank, Radu Ghetea, vinovat de a fi inlesnit acordarea unui credit bancar Ioanei Basescu. Pretinsa ilegalitate a acestei operatiuni nu a fost confirmata insa de catre comisia parlamentara insarcinata cu cercetarea cazului. Premierul Victor Ponta a gasit cea mai usoara cale de a scapa de Radu Ghetea de la sefia CEC Bank. Bancherul a intrat in dizgratiile lui Victor Ponta la finele anului trecut cand fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu a .

Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

Vlad Cosma, prietenul lui Sebastian Ghita, care la randul lui este prietenul lui Victor Ponta, a fost salvat de arestare, fara drept de apel, de catre noua majoritate din Parlament, construita in jurul PSD. Premierul insusi a venit sa voteze cererea procurorilor, transmitand astfel un semnal clar baronilor de partid din toata tara ca nici macar prietenii prietenilor nu pot fi lasati pe mana justitiei. Daca baronii PSD s-au temut de ceva cu adevarat, in ultimii doi ani, a fost faptul ca .

Senator PNL: Victor Ponta si-a bagat picioarele in ele de fonduri europene. Este o crima impotriva economiei Romaniei

Senatorul PNL Cristian Bodea sustine ca premierul Victor Ponta a fost asa de ocupat cu acea crestere economica pe care nu o simte nimeni incat si-a bagat picioarele in ele de fonduri UE, astfel incat.

Victor Ponta a anuntat ca il va demite pe Radu Ghetea din functia de sef al CEC

Victor Ponta a anuntat ca, in calitate de ministru interimar de Finante, va semna decizia de eliberare a lui Radu Ghetea din functia de sef al CEC. Premierul a precizat ca proiectul de ordin a fost deja pregatit.

Liderii PSD sarbatoresc, joi, patru ani de la preluarea sefiei partidului de catre Victor Ponta.

Liderii social-democrati se vor reuni joi, la ora 14,00, intr-o intalnire informala pentru a celebra implinirea a patru ani de la momentul in care Victor Ponta a preluat sefia partidului, precizeaza secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, conform Agerpres. Potrivit acestuia, intalnirea, care va avea loc la restaurantul unui hotel din Capitala, a fost programata cu mult timp in urma si nu va viza discutii cu privire la situatia din USL, ci mai degraba probleme cu care liderii .

VIDEO Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate de la factorii politici, incepand cu Traian Basescu, care ataca in mod constant investitorii mari din Romania

Premierul Victor Ponta a solicitat joi responsabilitate din partea factorilor politici, acuzandu-l pe presedintele Traian Basescu ca ataca in mod constant investitorii mari din Romania. Seful Executivului le-a dat asigurari investitorilor ca bataliile politicianiste sunt lipsite de substanta si ca investitiile lor in Romania vor fi protejate. Fac apel la presedinte sa nu atace companiile si investitorii din Romania, pe care ii asigur de sprijinul guvernului, a precizat Ponta.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )