Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, un semnal pentru prietenii din PSD.

Vlad Cosma, prietenul lui Sebastian Ghita, care la randul lui este prietenul lui Victor Ponta, a fost salvat de arestare, fara drept de apel, de catre noua majoritate din Parlament, construita in jurul PSD. Premierul insusi a venit sa voteze cererea procurorilor, transmitand astfel un semnal clar baronilor de partid din toata tara ca nici macar prietenii prietenilor nu pot fi lasati pe mana justitiei. Daca baronii PSD s-au temut de ceva cu adevarat, in ultimii doi ani, a fost faptul ca . continuă pe România Liberă

PNL a votat pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul reuniunii grupului deputatilor PNL, ca acestia isi vor exprima votul pentru solicitarea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, dupa.

Antonescu: PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu oarecare lacomie cu PSD-ul din 2004 si de dupa

Presedintele PNL,CrinAntonescu, a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii SubSemnul intrebarii, de pe B1 TV, ca PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu fiecare zi ce trece, tot mai m.

Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Crin Antonescu, copresedintele USL, a declarat la Sub ? B1 TV) ca PNL nu va accepta ca Iohannis sa preia portofoliul de la Finante si nici Iohannis nu-si doreste acest portofoliu. Liderul liberal care si-a continuat atacul la adresa PSD-ului sustinand ca partidul incepe sa semene zi de zi, ceas de ceas, cu oarecare lacomie chiar, cu PSD-ul din 2004 si de dupa. Intrebat de moderator daca are sentimentul ca Victor Ponta incearca sa-i scoata pe liberali de la guvernare, Antonescu a raspuns ca are un sentiment si mai grav ca domnul Ponta vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate. De la PSD nu mai am mari asteptari, e un adversar, un competitor.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

UPDATE Victor Ponta: Vreau sa continuam cu USL. Sunt de acord cu Klaus Iohannis pe oricare din functiile PNL in care este propus / Crin Antonescu: Vrem sa continuam cu USL, cu conditia nu sa se transforme intr-un fel de PSD si asociatii/ Ponta, dupa inta

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi doreste ca Uniunea Social Liberala sa continue, afirmand ca cele patru partide din uniune sunt la egalitate. Referitor la Klaus Iohannis, premierul spune ca este de acord cu orice propunere pe care o fac liberalii in ministerele PNL. 55 Dupa intalnirea dintre liderii USL, Ponta a declarat ca insa nu s-a inteles cu Crin Antonescu referitor la o eventual restructurare a guvernului.

UPDATE Victor Ponta: Vreau sa continuam cu USL. Sunt de acord cu Klaus Iohannis pe oricare din functiile PNL in care este propus / Crin Antonescu: Vrem sa continuam cu USL, cu conditia nu sa se transforme intr-un fel de PSD si asociatii

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi doreste ca Uniunea Social Liberala sa continue, afirmand ca cele patru partide din uniune sunt la egalitate. Referitor la Klaus Iohannis, premierul spune ca este de acord cu orice propunere pe care o fac liberalii in ministerele PNL. 55 Dupa intalnirea dintre liderii USL, Ponta a declarat ca insa nu s-a inteles cu Crin Antonescu referitor la o eventual restructurare a guvernului.

Ponta, raspuns pentru Antonescu: Protocolul aliantei electorale USD nu incalca protocolul USL

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marti seara, ca protocolul aliantei electorale USD nu incalca protocolulUSL, asa cum acuzase anterior copresedintele.

Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. in aproximativ doua luni de zile au fost invinuiti 3 membri ai familiei mele, sora mea, tatal.

Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri,.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )