Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

B1 B1,
Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. in aproximativ doua luni de zile au fost invinuiti 3 membri ai familiei mele, sora mea, tatal. continuă pe B1

Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri,.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins, luni, prin vot secret, ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma. 222 de deputati au votat impotriva cererii Ministerului Justitiei referitoare la cererea de.

PNL a votat pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul reuniunii grupului deputatilor PNL, ca acestia isi vor exprima votul pentru solicitarea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, dupa.

UPDATE Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins luni seara cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma. Votul a fost secret. Anterior, Vlad Cosma afirmase in plenul Camerei Deputatilor ca a avut mandat de interceptare inca din prima zi de campanie si ca procurorii doresc sa-l aresteze fara sa detina probe si prin justificarea faptului ca, in calitate de deputat, reprezinta un pericol public. Ponta: Nu stiu cum va vota PSD in plen privind arestarea lui Cosma. Nu stiu daca voi veni la vot.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive, anunta Mediafax. Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport, care va fi supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor a respins cererea de arestare a lui Vlad Cosma. ...

Camera Deputatilor a respins, luni, cererea Ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie cum va vota grupul parlamentar al PSD la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, spunand ca nu stie daca va veni la votul din plen, de luni dupa-amiaza. Victor Ponta s-a prezentat in plenul Camerei, care a inceput dezbaterea ridicarii imunitatii deputatului Vlad Cosma. De .

Camera Deputatilor dezbate arestarea lui Vlad Cosma. Comisia Juridica a Camerei a votat contra.

Camera Deputatilor a inceput, luni, dezbaterea in plen a cererii Ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie cum va vota grupul parlamentar al PSD la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, spunand ca nu stie daca va veni la votul din plen, de luni dupa-amiaza. Victor Ponta s-a prezentat in plenul Camerei, care a inceput dezbaterea ridicarii imunitatii .

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, respinsa de comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi pentru, 13 voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )