Libnet.ro
UNICEF

07:00

Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

B1 B1,
Pledoaria teatrala a deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei: Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri (VIDEO)

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. Dragi colegi, cand va duceti diseara acasa, sa vorbiti in soapta cu copiii vostri,. continuă pe B1

Pledoaria deputatului PSD Vlad Cosma in plenul Camerei Deputatilor: Am fost invinuit drept cadou de ziua mea

Deputatul PSD Vlad Cosma s-a aparat, luni, in plenul Camerei Deputatilor pentru acuzatiile de trafic de influenta. in aproximativ doua luni de zile au fost invinuiti 3 membri ai familiei mele, sora mea, tatal.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Aviz negativ pentru incuviintarea arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma in Comisia Juridica. Votul a fost secret

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, in urma unui vot secret, pentru incuviintarea arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma.

Camera Deputatilor respinge ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins, luni, prin vot secret, ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma. 222 de deputati au votat impotriva cererii Ministerului Justitiei referitoare la cererea de.

PNL a votat pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la finalul reuniunii grupului deputatilor PNL, ca acestia isi vor exprima votul pentru solicitarea de ridicare a imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma, dupa.

UPDATE Camera Deputatilor a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma

Camera Deputatilor a respins luni seara cererea de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului PSD Vlad Cosma. Votul a fost secret. Anterior, Vlad Cosma afirmase in plenul Camerei Deputatilor ca a avut mandat de interceptare inca din prima zi de campanie si ca procurorii doresc sa-l aresteze fara sa detina probe si prin justificarea faptului ca, in calitate de deputat, reprezinta un pericol public. Ponta: Nu stiu cum va vota PSD in plen privind arestarea lui Cosma. Nu stiu daca voi veni la vot.

Deputatul PSD Vlad Cosma, audiat luni de Comisia juridica a Camerei. Ministerul Justitiei a cerut incuviintarea arestarii preventive

Comisia juridica a Camerei Deputatilor urmeaza sa il audieze, luni, pe deputatul PSD Vlad Cosma, in cazul caruia Ministerul Justitiei a solicitat incuviintarea arestarii preventive, anunta Mediafax. Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport, care va fi supus dezbaterii plenului Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor a respins cererea de arestare a lui Vlad Cosma. ...

Camera Deputatilor a respins, luni, cererea Ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie cum va vota grupul parlamentar al PSD la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, spunand ca nu stie daca va veni la votul din plen, de luni dupa-amiaza. Victor Ponta s-a prezentat in plenul Camerei, care a inceput dezbaterea ridicarii imunitatii deputatului Vlad Cosma. De .

Camera Deputatilor dezbate arestarea lui Vlad Cosma. Comisia Juridica a Camerei a votat contra.

Camera Deputatilor a inceput, luni, dezbaterea in plen a cererii Ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu stie cum va vota grupul parlamentar al PSD la cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, spunand ca nu stie daca va veni la votul din plen, de luni dupa-amiaza. Victor Ponta s-a prezentat in plenul Camerei, care a inceput dezbaterea ridicarii imunitatii .

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma, respinsa de comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi pentru, 13 voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )