Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Hertanu: Ce a declarat Liviu Munteanu, la iesirea de la DNA Ploiesti

România Liberă România Liberă,
Dosarul Hertanu: Ce a declarat Liviu Munteanu, la iesirea de la DNA Ploiesti

Afaceristul Liviu Munteanu a declarat, joi, la iesirea de la DNA, unde a fost citat in dosarul cumnatului lui Victor Ponta,ca a demisionat de la SC Grossman Engineering Group SRL, pentru ca nu stapanea bine postul de administrator, pe care il ocupa. continuă pe România Liberă

Omul de afaceri Liviu Munteanu, la DNA Ploiesti, dupa ce si-a recunoscut faptele in dosarul cumnatului lui Ponta (VIDEO)

Omul de afaceri Liviu Munteanu a ajuns, joi dimineata, la sediulDNAPloiesti, pentru a dat declaratii in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Liviu Munteanu a colaborat miercuri cu anchetatorii,.

Liviu Munteanu, audiat la DNA in dosarul in care este suspectat, alaturi de Iulian Hertanu, de fapte de coruptie

Liviu Munteanu, administratorul firmei lui Iulian Hertanu, s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti. Procurorii au dispus cercetarea acestuia sub control judiciar in dosarul in care este suspectat, alaturi de Hertanu,Mihail Coman si Vladimir Razvan Ciorba de constituirea unui grup infractional organizat, schimbarea ilegala a destinatiei fondurilor europene si de evaziune fiscala.

Omul de afaceri Liviu Munteanu, la DNA

Omul de afaceri Liviu Munteanu a ajuns, joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a dat declaratii in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta.

Afaceristul Liviu Munteanu, audiat la DNA Ploiesti: Am ajuns administrator datorita prieteniei cu Hertanu. Implicarea mea a fost doar la nivel de executie (VIDEO)

Liviu Munteanu, actionar al SC Grossman Engineering, inclupat in dosarul cumnatului lui Ponta, a declarat la iesirea de la audieri ca a demisionat de la SC Grossman Engineering Group SRL, pentru ca nu stapanea.

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, a fost audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor, in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, acuzat de deturnare de fonduri europene intr-un proiect derulat de Hidro Prahova, informeaza Mediafax.

Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

Liviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri retinuti in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a recunoscut faptele de care este acuzat.

Directorul SC Hidro Prahova, audiat ca martor la DNA Ploiesti in dosarul lui Iulian Hertanu

Directorul SC Hidro Prahova SA, Dumitru Pantea, este audiat, joi, la DNA Ploiesti, unde a fost citat in calitate de martor in dosarul in care a fost arestat preventiv cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian .

Noi audieri la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiesti continua joi audierile in dosarul de fraudare a fondurilor europene in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Cumnatul lui Victor Ponta si alte trei persoane, retinute de procurorii DNA Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, si alte trei persoane, printre care un angajat al SC HidroPrahova, au fost retinuti in noaptea de marti spre miercuri de procurorii DNA Ploiesti. in aceeasi cauza au fost pusi sub control judiciar deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova.

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, adus la audieri la DNA Ploiesti

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, va fi fi audiat in dosarul in care procurorii DNA au facut perchezitii la mai multe firme, pentru infractiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, el fiind adus in acest scop la sediul DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )