Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul Mineriada. Instanta a admis cererea procurorilor de redeschidere a acestui caz. Ion Iliescu ar putea fi urmarit penal

Adevărul Adevărul,
Dosarul Mineriada. Instanta a admis cererea procurorilor de redeschidere a acestui caz. Ion Iliescu ar putea fi urmarit penal

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor Parchetului General de reincepere a urmaririi penale in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in ancheta fiind vizate circumstantele in care 4 persoane a murit, iar alte cateva sute au fost ranite, in timpul evenimentelor care au avut loc la Bucuresti. in urma acestei decizii, Ion Iliescu ar putea fi urmarit penal. continuă pe Adevărul

Gigi Becali ar putea fi eliberat. Instanta a admis cererea de liberare conditionata

Gigi Becali ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, procurorii avand dreptul sa conteste la instanta superioara in termen de trei zile de la comunicare.

Dosarul Mineriada: Inalta Curte da verde pentru redeschiderea anchetei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat luni decizia procurorului general Tiberiu Nitu de redeschidere a anchetei in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care este implicat si fostul presedinte Ion Iliescu, anunta Agerpres. Redeschiderea urmaririi penale a fost confirmata de un judecator de camera preliminara de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gigi Becali, la un pas de libertate: instanta a admis cererea de eliberare conditionata

Gigi Becali ar putea redeveni om liber de saptamana viitoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in.

Dosarul Mineriada. Curtea Suprema ar putea decide luni daca va confirma redeschiderea acestui caz

Magistratii Curtii Supreme ar putea sa decida, luni, daca vor confirma redeschiderea dosarului Mineriada. Asta dupa ce procurorii Parchetului General au decis reluarea cercetarilor in acest caz.

Dosarul Mineriada: Ion Iliescu afla, luni, daca va fi anchetat

Inalta Curte de Casatie si Justitie va decide, luni, daca procurorii pot incepe anchetarea lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, potrivit Digi 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )