Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gigi Becali, la un pas de libertate: instanta a admis cererea de eliberare conditionata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gigi Becali, la un pas de libertate: instanta a admis cererea de eliberare conditionata

Gigi Becali ar putea redeveni om liber de saptamana viitoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in. continuă pe Wall-Street Ro

Gigi Becali ar putea fi eliberat. Instanta a admis cererea de liberare conditionata

Gigi Becali ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, procurorii avand dreptul sa conteste la instanta superioara in termen de trei zile de la comunicare.

Gigi Becali, la un pas de libertate! Se prezinta vineri in fata instantei, care va dezbate cererea de liberare conditionata

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare.

Gigi Becali afla astazi daca ar putea fi eliberat conditionat

Zi importanta pentru Gigi Becali. Judecatoria Medgidia judeca astazi cererea sa privind liberarea conditionata. Becali considera ca sunt indeplinite conditiile pentru a parasi penitenciarul inainte de ispasirea celor trei ani si jumatate cat este pedeapsa sa.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a.

Cererea de liberare conditionata a lui Gigi Becali va fi dezbatuta maine de instanta

George Becali se va prezenta, maine, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea acestuia de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare, scriu surse din presa.

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

UPDATE. Procurorii contesta decizia de eliberare a lui Gigi Becali

UPDATE: Procurorii au contestat, in urma cu putin tim, decizia de eliberare a lui Gigi BecaliUPDATE:Judecatorii au decis eliberarea lui Gigi Becali din penitenciar. Acesta si-a ispasit doi ani din pedeapsa.

Avocatul lui Gigi Becali, despre posibila eliberare a acestuia: Nu ma astept ca Parchetul sa declare contestatie, pentru ca apreciez ca nu exista motive (VIDEO)

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat vineri in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV ca nu se asteapta ca Parchetul ca conteste decizia magistratilor Judecatori Medgidia de eliberare a.

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Instanta a ramas in pronuntare

UPDATE:Dupa ce avocatul lui Gigi Becali si-a tinut pledoaria, instanta a ramas in pronuntare, urmand sa dea verdictul in cazul eliberarii lui Becali. UPDATE: Gigi Becali a ajuns in urma cu scurt timp.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )