Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

B1 B1,
Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a. continuă pe B1

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva. Procurorii au contestat hotararea la instanta superioara

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Procurorii au contestat deja hotararea la.

Gigi Becali afla astazi daca ar putea fi eliberat conditionat

Zi importanta pentru Gigi Becali. Judecatoria Medgidia judeca astazi cererea sa privind liberarea conditionata. Becali considera ca sunt indeplinite conditiile pentru a parasi penitenciarul inainte de ispasirea celor trei ani si jumatate cat este pedeapsa sa.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Avocatul lui Gigi Becali a cerut instantei sa.

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Instanta a ramas in pronuntare

UPDATE:Dupa ce avocatul lui Gigi Becali si-a tinut pledoaria, instanta a ramas in pronuntare, urmand sa dea verdictul in cazul eliberarii lui Becali. UPDATE: Gigi Becali a ajuns in urma cu scurt timp.

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Magistratii Judecatoriei Medgidia vor analiza cererea depusa de Becali

Au ramas doar citeva ore pina cind, Gigi Becali afla daca va fi eliberat definitiv, dupa doi ani de detentie. Cererea sa va fi analizata de magistratii Judecatoriei Medgidia. Becali a primit avizul pozitiv al.

Gigi Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat

George Becali se va prezenta, vineri, in fata unei instante a Judecatoriei Medgidia, care va lua in discutie solicitarea de liberare conditionata din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ doi ani de inchisoare, informeaza Mediafax.

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declaratii a facut avocatul

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 15:04 Eliberarea lui Becali, contestata de DNA Eliberarea conditionata a lui Gigi Becali a fost contestata de procurorii DNA, dupa decizia judecatoriei Medgidia, transmit surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )