Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

B1 B1,
Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Avocatul lui Gigi Becali a cerut instantei sa. continuă pe B1

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva. Procurorii au contestat hotararea la instanta superioara

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Procurorii au contestat deja hotararea la.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 15:04 Eliberarea lui Becali, contestata de DNA Eliberarea conditionata a lui Gigi Becali a fost contestata de procurorii DNA, dupa decizia judecatoriei Medgidia, transmit surse din presa.

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declaratii a facut avocatul

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau.

Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 12:45 Judecatorii au decis eliberarea lui Gigi Becali din penitenciar, acesta ispasind doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni, potrivit surselor din presa.

Gigi Becali ar putea fi eliberat. Instanta a admis cererea de liberare conditionata

Gigi Becali ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, procurorii avand dreptul sa conteste la instanta superioara in termen de trei zile de la comunicare.

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Magistratii Judecatoriei Medgidia vor analiza cererea depusa de Becali

Au ramas doar citeva ore pina cind, Gigi Becali afla daca va fi eliberat definitiv, dupa doi ani de detentie. Cererea sa va fi analizata de magistratii Judecatoriei Medgidia. Becali a primit avizul pozitiv al.

Avocatul lui Gigi Becali, despre posibila eliberare a acestuia: Nu ma astept ca Parchetul sa declare contestatie, pentru ca apreciez ca nu exista motive (VIDEO)

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat vineri in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV ca nu se asteapta ca Parchetul ca conteste decizia magistratilor Judecatori Medgidia de eliberare a.

Radu Banciu, despre Becali: Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Anticipez ca dupa eliberare, cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru el

Radu Banciu a comentat, vineri seara, decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia potrivit careia Gigi Becali poate fi eliberat. Becali aproape de libertate. Noua nu ne e dor de Gigi Becali. Poate ca in locul.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )