Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gigi Becali poate fi eliberat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 12:45 Judecatorii au decis eliberarea lui Gigi Becali din penitenciar, acesta ispasind doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 15:04 Eliberarea lui Becali, contestata de DNA Eliberarea conditionata a lui Gigi Becali a fost contestata de procurorii DNA, dupa decizia judecatoriei Medgidia, transmit surse din presa.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Avocatul lui Gigi Becali a cerut instantei sa.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva. Procurorii au contestat hotararea la instanta superioara

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Procurorii au contestat deja hotararea la.

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declaratii a facut avocatul

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

Gigi Becali ar putea fi eliberat. Instanta a admis cererea de liberare conditionata

Gigi Becali ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, procurorii avand dreptul sa conteste la instanta superioara in termen de trei zile de la comunicare.

Gigi Becali va fi eliberat conditionat. Motivul pentru care procurorii se opun

Tribunalul Medgidia a decis vineri ca Gigi Becali sa fie eliberat conditionat. Daca nu se va depunecontestatie, patronul Stelei va fi liber marti, insa deja DNA considera ca decizia de vineri este incorecta si o va ataca. Gigi Becali a raspuns afirmativ la toate intrebarile judecatorilor, vineri, incercand sa convinga magistratii sa il elibereze conditionat din inchisoare.

Gigi Becali a zis orice ca sa fie eliberat conditionat

Gigi Becali a zis raspuns afirmativ la toate intrebarile judecatorilor, vineri, incercand sa convinga magistratii sa il elibereze conditionat din inchisoare. Judecatorii au adresat intrebari care nu aveau nimic de a face cu eliberarea conditionata. Gigi Becali afla vineri daca i se acorda eliberarea, iar marti va fi chiar liber in acest caz, cu conditia sa nu se depuna recurs.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a.

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )