Libnet.ro
UNICEF

12:30

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Magistratii Judecatoriei Medgidia vor analiza cererea depusa de Becali

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Magistratii Judecatoriei Medgidia vor analiza cererea depusa de Becali

Au ramas doar citeva ore pina cind, Gigi Becali afla daca va fi eliberat definitiv, dupa doi ani de detentie. Cererea sa va fi analizata de magistratii Judecatoriei Medgidia. Becali a primit avizul pozitiv al. continuă pe Antena3

Gigi Becali ar putea fi eliberat. Instanta a admis cererea de liberare conditionata

Gigi Becali ar putea fi eliberat, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, procurorii avand dreptul sa conteste la instanta superioara in termen de trei zile de la comunicare.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Avocatul lui Gigi Becali a cerut instantei sa.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva. Procurorii au contestat hotararea la instanta superioara

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Procurorii au contestat deja hotararea la.

Gigi Becali ar putea fi de astazi un OM LIBER. Instanta a ramas in pronuntare

UPDATE:Dupa ce avocatul lui Gigi Becali si-a tinut pledoaria, instanta a ramas in pronuntare, urmand sa dea verdictul in cazul eliberarii lui Becali. UPDATE: Gigi Becali a ajuns in urma cu scurt timp.

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia nu este definitiva. Ce declaratii a facut avocatul

Gigi Becali ar putea deveni un om liber, de luni, dupa ce magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, vineri, cererea de liberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul Valiza.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a.

Gigi Becali afla astazi daca ar putea fi eliberat conditionat

Zi importanta pentru Gigi Becali. Judecatoria Medgidia judeca astazi cererea sa privind liberarea conditionata. Becali considera ca sunt indeplinite conditiile pentru a parasi penitenciarul inainte de ispasirea celor trei ani si jumatate cat este pedeapsa sa.

Gigi Becali, la un pas de libertate: instanta a admis cererea de eliberare conditionata

Gigi Becali ar putea redeveni om liber de saptamana viitoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in.

Gigi Becali va fi eliberat conditionat. Motivul pentru care procurorii se opun

Tribunalul Medgidia a decis vineri ca Gigi Becali sa fie eliberat conditionat. Daca nu se va depunecontestatie, patronul Stelei va fi liber marti, insa deja DNA considera ca decizia de vineri este incorecta si o va ataca. Gigi Becali a raspuns afirmativ la toate intrebarile judecatorilor, vineri, incercand sa convinga magistratii sa il elibereze conditionat din inchisoare.

Gigi Becali: Calculatorul ma elibereaza. Marti pot fi liber

Instanta de judecata din localitatea Medgidia ia in discutie vineri eliberarea conditionata a lui Gigi Becali. Patronul Stelei a declarat joica nu exista posibilitatea sa i se refuze eliberarea conditionata, pentru ca a indeplinit matematic toate conditiile. El spune ca marti ar putea fi liber.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )