Libnet.ro
UNICEF

12:00

UPDATE. Procurorii contesta decizia de eliberare a lui Gigi Becali

Antena3 Antena3,
UPDATE. Procurorii contesta decizia de eliberare a lui Gigi Becali

UPDATE: Procurorii au contestat, in urma cu putin tim, decizia de eliberare a lui Gigi BecaliUPDATE:Judecatorii au decis eliberarea lui Gigi Becali din penitenciar. Acesta si-a ispasit doi ani din pedeapsa. continuă pe Antena3

Avocatul lui Gigi Becali, despre posibila eliberare a acestuia: Nu ma astept ca Parchetul sa declare contestatie, pentru ca apreciez ca nu exista motive (VIDEO)

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat vineri in cadrul emisiunii Talk B1 de pe B1 TV ca nu se asteapta ca Parchetul ca conteste decizia magistratilor Judecatori Medgidia de eliberare a.

Procurorii DNA au contestat decizia instantei privind eliberarea conditionata a lui Gigi Becali

Procurorii DNA au contestat, vineri, decizia Judecatoriei Medgidia care admisese eliberarea conditionata a lui Gigi Becali. Contestatia urmeaza sa fie solutionata de Tribunalul Constanta, la un termen care va fi .

Gigi Becali poate fi eliberat. Decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia nu este definitiva. Procurorii au contestat hotararea la instanta superioara

Magistratii Judecatoriei Medgidia au decis vineri ca Gigi Becali poate fi eliberat, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in trei zile. Procurorii au contestat deja hotararea la.

UPDATE. Gigi Becali poate fi eliberat. DNA a contestat decizia. Ce declaratii a facut avocatul

Avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat, vineri, ca nu se asteapta la contestarea deciziei luate de judecatorii Tribunalului Medgidia, in cazul clientului sau.

Gigi Becali va fi eliberat conditionat. Motivul pentru care procurorii se opun

Tribunalul Medgidia a decis vineri ca Gigi Becali sa fie eliberat conditionat. Daca nu se va depunecontestatie, patronul Stelei va fi liber marti, insa deja DNA considera ca decizia de vineri este incorecta si o va ataca. Gigi Becali a raspuns afirmativ la toate intrebarile judecatorilor, vineri, incercand sa convinga magistratii sa il elibereze conditionat din inchisoare.

Gigi Becali, la un pas de libertate: instanta a admis cererea de eliberare conditionata

Gigi Becali ar putea redeveni om liber de saptamana viitoare, dupa ce magistratii de la Judecatoria Medgidia au admis, vineri, cererea acestuia de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba, unde executa trei ani si sase luni de inchisoare in.

Gigi Becali poate fi eliberat

ACTUALIZARE 15:04 Eliberarea lui Becali, contestata de DNA Eliberarea conditionata a lui Gigi Becali a fost contestata de procurorii DNA, dupa decizia judecatoriei Medgidia, transmit surse din presa.

Gigi Becali afla daca va fi eliberat. Instanta a ramas in pronuntare

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat. Magistratii Judecatoriei Medgidia au ramas in pronuntare cu privire la cerera de eliberare conditionata formulata de a patronului Stelei. Latifundiarul din Pipera a.

Gigi Becali afla vineri daca va fi eliberat din inchisoare

Gigi Becali, patronul echipei FC Steaua, se va prezenta, vineri, in fata Judecatoriei din Medgidia unde se va dezbate cererea acestuia de eliberare conditionata din detentie, dupa ce acesta a ispasit aproape doi ani din pedeapsa dictata in 2013.

Noi detalii despre eliberarea lui Gigi Becali

Proiectul de eliberare conditionata a lui Gigi Becali merge mai departe. Ultimele detalii au fost oferite miercuri de Valeriu Argaseala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )