Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul Mineriada: Inalta Curte da verde pentru redeschiderea anchetei

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Mineriada: Inalta Curte da verde pentru redeschiderea anchetei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat luni decizia procurorului general Tiberiu Nitu de redeschidere a anchetei in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care este implicat si fostul presedinte Ion Iliescu, anunta Agerpres. Redeschiderea urmaririi penale a fost confirmata de un judecator de camera preliminara de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Hotnews

Dosarul Mineriada: Miron Cozma: Pedeapsa pentru Iliescu e una singura - condamnarea pe viata

Pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -condamnare pe viata pentru crime impotriva umanitatii-, a declarat fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, potrivit Mediafax.

Dosarul Mineriada: Ion Iliescu afla, luni, daca va fi anchetat

Inalta Curte de Casatie si Justitie va decide, luni, daca procurorii pot incepe anchetarea lui Ion Iliescu in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, potrivit Digi 24.

Nou termen vineri la Inalta Curte in dosarul 'Referendumul'

Un nou termen in dosarul 'Referendumul' , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Agerpres.

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea.

Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriadei din iunie 1990

ACTUALIZARE 12:51 Ion Iliescu este urmarit penal in Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis astazi ca procurorii pot incepe anchetarea fostului sef al statului in acest dosar.

Dosarul Mineriada. Curtea Suprema ar putea decide luni daca va confirma redeschiderea acestui caz

Magistratii Curtii Supreme ar putea sa decida, luni, daca vor confirma redeschiderea dosarului Mineriada. Asta dupa ce procurorii Parchetului General au decis reluarea cercetarilor in acest caz.

inalta Curte ar urma sa pronunte astazi verdictul in dosarul Case pentru generali

Instanta Suprema ar urma sa anunte, astazi, verdictul in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti 10 generali si colonei au cumparat ilegal locuinte de serviciu la preturi subevaluate.

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV.

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2 (VIDEO)

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV.

Dosarul Mineriada. Instanta a admis cererea procurorilor de redeschidere a acestui caz. Ion Iliescu ar putea fi urmarit penal

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor Parchetului General de reincepere a urmaririi penale in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in ancheta fiind vizate circumstantele in care 4 persoane a murit, iar alte cateva sute au fost ranite, in timpul evenimentelor care au avut loc la Bucuresti. in urma acestei decizii, Ion Iliescu ar putea fi urmarit penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )