Libnet.ro
UNICEF

06:00

inalta Curte ar urma sa pronunte astazi verdictul in dosarul Case pentru generali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inalta Curte ar urma sa pronunte astazi verdictul in dosarul Case pentru generali

Instanta Suprema ar urma sa anunte, astazi, verdictul in dosarul Case pentru generali, in care fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti 10 generali si colonei au cumparat ilegal locuinte de serviciu la preturi subevaluate. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta amana pentru 18 martie verdictul in dosarul Case pentru generali

ACTUALIZARE 12:18 Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si alti inculpati din dosarul Case pentru generali scapa astazi de sentinta, dupa ce iCCJ a hotarat sa amane pronuntarea pentru 18 martie, transmit surse din presa.

Dosarul Mineriada: Inalta Curte da verde pentru redeschiderea anchetei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat luni decizia procurorului general Tiberiu Nitu de redeschidere a anchetei in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care este implicat si fostul presedinte Ion Iliescu, anunta Agerpres. Redeschiderea urmaririi penale a fost confirmata de un judecator de camera preliminara de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nou termen vineri la Inalta Curte in dosarul 'Referendumul'

Un nou termen in dosarul 'Referendumul' , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc vineri la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Agerpres.

Judecatorii amana sentinta pentru Dobritoiu, in dosarul Case pentru generali

Update 12. 22- Instanta Suprema a amanat astazi pentru saptamana viitoare sentinta in dosarul Case pentru generali, astfel ca fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu va afla pe 18 martie daca.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu afla azi daca merge la inchisoare in dosarul Case pentru generali

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, ar putea afla astazi daca merge la inchisoare in dosarul Case pentru generali. Instanta Suprema a incheiat pe 23 februarie dezbaterile in dosarul.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, si-ar putea afla azi sentinta in dosarul Case pentru generali

Zi importanta pentru pentru senatorul liberal Corneliu Dobritoiu. Fostul ministru al Apararii, afla astazi daca va ajunge la inchisoare in dosarul Case pentru generali, judecat la Curtea Suprema.

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea.

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV.

Adriean Videanu a ajuns la inalta Curte, unde vor fi judecate contestatiile la masurile preventive impuse in dosarul Bica 2 (VIDEO)

Arestatii din dosarul Bica 2 contesta masurile preventive. Vineri, magistratii inaltei Curti judeca recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin si Alin Cocos, Ionut Mihailescu, informeaza B1 TV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )