Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dosarul retetelor false: Patru persoane au fost retinute

Antena3 Antena3,
Dosarul retetelor false: Patru persoane au fost retinute

Numarul persoanelor retinute marti de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, a ajuns la patru, una dintre ordonante fiind pe num. continuă pe Antena3

Cati bani castigau medicii din Dosarul retetelor false

Unul dintre medicii de la Institutul Fundeni, suspectat in Dosarul retetelor false, avea in casa 100. 000 de euro, 140. 000 de dolari si 250. 000 de lei, potrivit unor surse apropiate anchetei. Acesta face parte.

Patru persoane au fost retinute in dosarul retetelor false: in dosar sunt vizati medici si farmacisti

Procurorii bucuresteni au retinut, marti, patru persoane in dosarul retetelor false, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. in dosarul in care sunt vizati medici si farmacisti pentru ca au emis ret.

UPDATE. Trei persoane, retinute, in dosarul retetelor false

Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), a declarat marti ca, potrivit legii, procurorii erau obligati sa anunte CMR inainte de inceperea urmaririi penale in dosarul decontarilor de retete fictive.

Dosarul retetelor false. Astarastoae: Procuratura era obligata sa anunte Colegiul Medicilor

Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), a declarat marti ca, potrivit legii, procurorii erau obligati sa anunte CMR inainte de inceperea urmaririi penale in dosarul decontarilor de retete fictive.

Trei medici de la Sectia Hematologie a Institutului Fundeni, vizati in dosarul retetelor false. Parchet: Retetele, decontate fraudulos de reprezentantii unui lant de farmacii

16 : Cei trei medici au emis 1. 100 de retete false pentru medicamente oncologice si hematologice, pe numele unor pacienti, iar reprezentantii unei firme ce detine un lant de farmacii au decontat fraudul.

Ministrul Sanatatii, despre scandalul retetelor false: Pacientii au fost pacaliti din cauza sistemului care nu a functionat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, in editia de marti a emisiunii Se intampla in Romania, ca ministerul pe care il conduce desfasoara cea mai ampla actiune de control in spitalele.

Trei medici de la Spitalul Fundeni, perchezitionati pentru retete false

Trei medici de la Sectia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni sunt acuzati in dosarul retetelor false. Cabinetele acestora au fost pechezitionate marti dimineata de procurori si politisti, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Bulgaria: Patru persoane, lovite de fulger in timp ce asistau la o competitie sportiva

Patru persoane au fost lovite de fulger, sambata, in timp ce asistau la o competitie sportiva ecvestra in nord-estul Bulgariei, a anuntat spitalul regional din Sumen, relateaza AFP. O tanara femeie a.

Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit in Rusia. Cel putin patru persoane au murit si alte cateva zeci sunt ranite grav

Un tren de marfa a acrosat un tren de pasageri in regiunea feroviara a Moscovei. Cele doua garnituri circulau paralel in momentul producerii accidentului. Din primele informatii reiese ca cel putin patru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )