Libnet.ro
UNICEF

07:30

UPDATE. Trei persoane, retinute, in dosarul retetelor false

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Trei persoane, retinute, in dosarul retetelor false

Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), a declarat marti ca, potrivit legii, procurorii erau obligati sa anunte CMR inainte de inceperea urmaririi penale in dosarul decontarilor de retete fictive. continuă pe România Liberă

Dosarul retetelor false: Patru persoane au fost retinute

Numarul persoanelor retinute marti de procurorii bucuresteni, in dosarul retetelor false prin a caror decontare s-a creat un prejudiciu de 3,5 milioane de euro, a ajuns la patru, una dintre ordonante fiind pe num.

Cati bani castigau medicii din Dosarul retetelor false

Unul dintre medicii de la Institutul Fundeni, suspectat in Dosarul retetelor false, avea in casa 100. 000 de euro, 140. 000 de dolari si 250. 000 de lei, potrivit unor surse apropiate anchetei. Acesta face parte.

Patru persoane au fost retinute in dosarul retetelor false: in dosar sunt vizati medici si farmacisti

Procurorii bucuresteni au retinut, marti, patru persoane in dosarul retetelor false, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax. in dosarul in care sunt vizati medici si farmacisti pentru ca au emis ret.

Trei medici de la Sectia Hematologie a Institutului Fundeni, vizati in dosarul retetelor false. Parchet: Retetele, decontate fraudulos de reprezentantii unui lant de farmacii

16 : Cei trei medici au emis 1. 100 de retete false pentru medicamente oncologice si hematologice, pe numele unor pacienti, iar reprezentantii unei firme ce detine un lant de farmacii au decontat fraudul.

Dosarul retetelor false. Astarastoae: Procuratura era obligata sa anunte Colegiul Medicilor

Vasile Astarastoaie, presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), a declarat marti ca, potrivit legii, procurorii erau obligati sa anunte CMR inainte de inceperea urmaririi penale in dosarul decontarilor de retete fictive.

Accidentul minier din Turcia: Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul celui mai grav accident minier din Turcia, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat procurorul orasului Soma.

Trei medici de la Spitalul Fundeni, perchezitionati pentru retete false

Trei medici de la Sectia Hematologie a Institutului Clinic Fundeni sunt acuzati in dosarul retetelor false. Cabinetele acestora au fost pechezitionate marti dimineata de procurori si politisti, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Trei persoane au fost inculpate pentru omor involuntar in cazul accidentului minier din Turcia

Un tribunal turc a inculpat pentru omor involuntar trei dintre cele 25 de pesoane arestate in urma celui mai grav accident minier din tara, soldat cu peste 300 de morti, a anuntat duminica procurorul orasului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )