Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis

România Liberă România Liberă,
Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis, Instanta suprema confirmand, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely. continuă pe România Liberă

Dosarul in care Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenta a fost redeschis

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in.

Instanta suprema confirma redeschiderea dosarului de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely

Instanta suprema a confirmat, azi, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, potrivit surselor din presa.

Curtea Suprema confirma redeschiderea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Magistratii Curtii Supreme au confirmat, luni, redeschiderea urmaririi penale dispusa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea in dosarul in carefostul ministru Laszlo Borbely este suspectat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte.

Procurorii DNA au redeschis dosarul fostului ministru Laszlo Borbely

DNA a redeschis dosarul de trafic de influenta al fostului ministru UDMR, Laszlo Borbely. Pe 11 septembrie 2012, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )