Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dosarul in care Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenta a fost redeschis

B1 B1,
Dosarul in care Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenta a fost redeschis

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in. continuă pe B1

Curtea Suprema confirma redeschiderea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Magistratii Curtii Supreme au confirmat, luni, redeschiderea urmaririi penale dispusa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea in dosarul in carefostul ministru Laszlo Borbely este suspectat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte.

DNA a retinut un fost ofiter SRI de la Prevenirea Teorismului, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Fostul sef din SRI ar fi primit spaga de 2 milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie l-a retinut luni pentru 24 de ore pe locotenent-colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, acuzat de trafic de influenta si spalare de bani. Potrivit procurorilor DNA, in perioada octombrie 2012 - octombrie 2013, Daniel Dragomir, care indeplinea la acea vreme functia de sef grupare sectoare informativ-operative in Directia Generala de Prevenire si Combatere Terorism din cadrul SRI, a pretins si, ulterior, a primit de la un martor denuntator, administrator al unor societati comerciale, suma totala de 2. 353,32 lei, echivalent a 462. 567,61 euro. Dragomir a pretins aceasta suma pentru a-si folosi influenta asupra unor functionari publici din Ministerul Finantelor, ANAF si Garda Financiara pentru oprirea unor controale fiscale.

Instanta suprema confirma redeschiderea dosarului de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely

Instanta suprema a confirmat, azi, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, potrivit surselor din presa.

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis, Instanta suprema confirmand, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely.

Procurorii DNA au redeschis dosarul fostului ministru Laszlo Borbely

DNA a redeschis dosarul de trafic de influenta al fostului ministru UDMR, Laszlo Borbely. Pe 11 septembrie 2012, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale.

Miron Mitrea a cerut amanarea procesului in care este acuzat de coruptie, pentru a-si angaja un nou avocat. Urmatorul termen, stabilit pentru 20 ianuarie

Miron Mitrea a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie, pe motiv ca vrea sa isi angajeze un nou avocat, informeaza Mediafax. Solicitarea a fost admisa de.

Mitrea cere amanarea procesului in care este acuzat de coruptie. Vrea un nou avocat

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie. Solicitarea a fost admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie.

Mitrea a cerut amanarea procesului in este acuzat de coruptie, pentru a-si angaja un nou avocat

Miron Mitrea a cerut, azi, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie, sustinand ca vrea sa isi angajeze un nou avocat, solicitarea fiind admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie, transmit surse din presa.

Mitrea cere amanarea procesului in este acuzat de coruptie. Vrea un nou avocat

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie. Solicitarea a fost admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )