Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mitrea cere amanarea procesului in care este acuzat de coruptie. Vrea un nou avocat

România Liberă România Liberă,
Mitrea cere amanarea procesului in care este acuzat de coruptie. Vrea un nou avocat

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie. Solicitarea a fost admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie. continuă pe România Liberă

Mitrea cere amanarea procesului in este acuzat de coruptie. Vrea un nou avocat

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie. Solicitarea a fost admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie.

Mitrea a cerut amanarea procesului in care este acuzat de coruptie, pentru a-si angaja un nou avocat

Miron Mitrea a cerut instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie, sustinand ca vrea sa isi angajeze un nou avocat, solicitarea fiind admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie.

Miron Mitrea a cerut amanarea procesului in care este acuzat de coruptie, pentru a-si angaja un nou avocat. Urmatorul termen, stabilit pentru 20 ianuarie

Miron Mitrea a cerut, luni, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie, pe motiv ca vrea sa isi angajeze un nou avocat, informeaza Mediafax. Solicitarea a fost admisa de.

Mitrea a cerut amanarea procesului in este acuzat de coruptie, pentru a-si angaja un nou avocat

Miron Mitrea a cerut, azi, instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie, sustinand ca vrea sa isi angajeze un nou avocat, solicitarea fiind admisa de magistrati, care au stabilit urmatorul termen in 20 ianuarie, transmit surse din presa.

Mitrea vrea un nou avocat in dosarul Casa pentru mama. Termenul, amanat pentru 20 ianuarie

Miron Mitrea vrea sa isi angajeze un nou avocat si a cerut instantei supreme sa amane judecarea procesului in care este acuzat de coruptie si in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu.

Dosarul in care Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenta a fost redeschis

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in.

Curtea Suprema confirma redeschiderea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Magistratii Curtii Supreme au confirmat, luni, redeschiderea urmaririi penale dispusa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea in dosarul in carefostul ministru Laszlo Borbely este suspectat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte.

Acneea iti poate distruge viata. Afla care este tratamentul minune

Specialistii de la Universitatea Leeds Metropolitan au descoperit ca cimbrul poate fi un tratament mult mai eficace impotriva acneei decat cremele care se gasesc in comert. Grupul de de cercetatori a studiat.

Primaria Capitalei vrea sa isi faca un nou site pentru care este dispusa sa plateasca pana la 1 milion de euro

Primaria Capitalei vrea sa plateasca 1 milion de euro pentru noul site al institutiei, potrivit site-ului public de licitatii. Ofertele pot fi depuse pana pe 18 februarie 2015, castigatorul urmand a fi desemnat in baza unei licitatii publice care va stabili si pretul contractului. Noul site va contine informatii de prezentare a orasului, va oferi cetatenilor sa isi plateasca taxele si impozitele si sa depuna documente online si va avea un forum moderat de reprezentanti ai municipalitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )