Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procurorii DNA au redeschis dosarul fostului ministru Laszlo Borbely

Antena3 Antena3,
Procurorii DNA au redeschis dosarul fostului ministru Laszlo Borbely

DNA a redeschis dosarul de trafic de influenta al fostului ministru UDMR, Laszlo Borbely. Pe 11 septembrie 2012, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale. continuă pe Antena3

Dosarul in care Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenta a fost redeschis

Instanta suprema a confirmat, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in.

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis

Dosarul de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely a fost redeschis, Instanta suprema confirmand, luni, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely.

Instanta suprema confirma redeschiderea dosarului de trafic de influenta al lui Laszlo Borbely

Instanta suprema a confirmat, azi, decizia procurorilor DNA Oradea de redeschidere a anchetei in dosarul fostului ministru al Mediului Laszlo Borbely, in care este acuzat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte, potrivit surselor din presa.

Curtea Suprema confirma redeschiderea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta

Magistratii Curtii Supreme au confirmat, luni, redeschiderea urmaririi penale dispusa de Directia Nationala Anticoruptie DNA) Oradea in dosarul in carefostul ministru Laszlo Borbely este suspectat ca ar fi luat mita pentru interventii in vederea atribuirii unor contracte.

iCCJ judeca apelul fostului ministru Iacob Ridzi la decizia de condamnare la 5 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca, azi, un nou termen in dosarul fostului ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi si a celorlalti inculpati care au formulat apel la decizia de condamnare in dosarul privind organizarea Zilei Tineretului, potrivit surselor din presa.

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii, retinuti de procurorii DNA, afla vineri daca vor fi arestati preventiv

Cei doi oficiali de la Ministerul Agriculturii care au fost retinuti joi seara de procurorii anticoruptie afla vineri daca vor fi sau nu arestati preventiv. Laurentiu Gaman, secretar general in Ministerul Agriculturii si Nagy Peter Tamas, fost secretar de stat in cadrul aceleiasi institutii, sunt acuzati, printre altele, de luare de mita si spalare de bani. in acelasi dosar este urmarit penal si europarlamentarul Constantin Rebega.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )