Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosarul Transferurilor: Avocatii lui MM Stoica acuza incalcarea Constitutiei

Online Sport Online Sport,
Dosarul Transferurilor: Avocatii lui MM Stoica acuza incalcarea Constitutiei

Avocatii angajati de Mihai Stoica sa-l reprezinte pe acesta in Dosarul Transferurilor sustin ca instanta de judecata a incalcat ceea ce numesc egalitatea de tratament prin Constitutie. continuă pe Online Sport

Dosarul Transferurilor: Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel contestatie in anulare

Avocatii lui Mihai Stoica si Cristian Borcea au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatie in anulare in cazul condamnarilor la trei ani si sase luni, respectiv sase ani si patru luni, primite de cei doi in Dosarul Transferurilor de jucatori.

Dosarul Transferurilor: MM Stoica si Borcea au depus cereri de contestatie in anulare

MM Stoica si Cristi Borcea incearca marea cu degetul pentru a scapa de pedeapsa cu inchisoarea si i-au insarcinat pe avocatii lor sa depuna contestatii in anulare la decizia de condamnare pronuntata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor.

Mihai Stoica in ofensiva. Managerul a contestat si la Curtea de Apel Bucurestipedeapsa primita in dosarul Transferurilor

Managerul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a contestat si la Curtea de Apel Bucuresti pedeapsa de trei ani si patru luni primita saptamana trecuta in dosarul Transferurilor. Instanta a stabilit ca termenul pentru judecarea contestatiei in anulare sa fie pe 21 martie. Aceasta este a doua cerere prin care managerul incearca sa scape de pedeapsa cu inchisoarea.

Documente explozive in dosarul Transferurilor. Cum s-a ajuns DE LA ACHITARE la condamnare

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, jurnalista Adina Anghelescu a prezentat o serie de documente explozive din dosarul Transferurilor. Exista documente care atesta ca judecatoarea Geanina.

Lotul Dosarul Transferurilor forteaza eliberarea

Inculpatii din Dosarul Transferurilor incearca sa scape de pedepse prin diverse tertipuri legale. O parte dintre cei condamnati au introdus deja actiuni prin care spera ca Justitia sa le dea dreptate.

Tiriac despre Dosarul transferurilor: E foarte curios ca judecatorii au dat trei decizii ...

Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, joi, comentand condamnarile celor opt oameni din fotbal in Dosarul transferurilor, ca este foarte curios faptul ca trei instante au dat de trei ori trei solutii diferite in acest caz, relateaza Mediafax. El a adaugat ca sportul romanesc, din care face parte, nu merita o palma peste gura din partea justitiei. Nu stiu daca statul roman ar avea de castigat sau de pierdut cu cei opt oameni de fotbal n. r. - in inchisoare). Legea e lege. Iar legea trebuie .

FRF le-a retras licentele de impresari lui Victor si Ioan Becali, dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor

Dupa condamnarile din Dosarul Transferurilor, Victor si Ioan Becali nu mai sunt impresari. Federatia Romana de Fotbal le-a retras licentele, iar cei doi nu mai figureaza pe lista agentilor din Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )